Sport / Rukomet

Zdenko Kordi najbolji trener u Hrvatskoj

Zdenko Kordi najbolji trener u Hrvatskoj

Zdenko Kordi, trener rukometaša Nexea, proglašen je najboljim trenerom za 2015.godinu u izboru Hrvatskog rukometnog saveza i Športskih novosti.


Dirigent Gromova nagradu je osvojio u iznimnoj konkurenciji i ona je potvrda odličnog rada i rezultata u godini koja je zlatnim slovima upisana u povijest našičkog rukometa.

Gro novinara okupljenih u zagrebačkom klubu H2O stajalo je u redu za izjavu. No, prva je otišla u naš mikrofon. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Treneru, čestitka prije svega…

Hvala, hvala, hvala, hvala, hvala. Jesam li već rekao hvala? Sretan sam, zadovoljan, ispunio mi se jedan od najvećih snova u životu.

Veliko je ovo osobno priznanje, ali i za klub, grad i čitavu regiju…

Da, velika je ovo stvar. U ovu su nagradu uključeni svi moji profesori, svi moji igrači rukometnog kluba Nexe, njima posebno hvala, svi suradnici, naš glavni sponzor Nexe grupa, uprava na čelu s predsjednikom Josipom Ergovićem. Hvala svim našim vjernim navijačima. Hvala mojoj supruzi koju ne spominjem često, hvala mojim sinovima. Oni su podnijeli puno žrtve za ovo. Zahvaljujem i mojim roditeljima. Hvala i svim trenerima koji rade u klubovima, s kojima sam radio i surađivao. Sve je to utkano u ovaj rezultat, sve je to naš rezultat na koji sam ponosan i zbog kojeg sam sretan.

Ovo je potvrda dobrog rada i dodatni motiv za dalje…

Ovo je čast i zadovoljstvo. Čast je jer je konkurencija bila iznimna, Hrvatska ima odličnih trenera, naša je škola rukometa među najboljima na svijetu. Ali, ova nagrada je i obaveza. Ne mislim sada stati. Volim to što imamo ambiciozan klub, ambicioznog predsjednika i ambiciozne sponzore, igrače i suradnike. Želimo tako nastaviti i dalje. Tako sam radio do sada, tako ću i u budućnosti. Želim napraviti još puno dobrih rezultata s Nexeom.

Za najbolju je igračicu izabrana Marta Žderić, golmanica Budućnosti iz Podgorice s kojom je postala prvak Europe. Najbolji rukometaš je Domagoj Duvnjak, motor THW Kiela i naše reprezentacije. Počeli smo u Slavoniji pa u Slavoniji i završavamo – najbolji sudački par za 2015.godinu su Matija Gubica i Boris Milošević.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!