Sport / Rukomet

U sjećanje na Imre Popa održan turnir u Dardi

U sjećanje na Imre Popa održan turnir u Dardi

Dana 6. veljače 2016. god. u Dardi odigran je rukometni turnir 2. Memorijalni turnir „Imre Pope“ na kojem je sudjelovalo 100-njak rukometašica. Turniru su se odazvale ekipe Petrijevaca 1 i 2 za 2006/07 god., ekipe Petrijevaca i Belišća za 2004/05 god. i za seniorsku ekipu stigli su gosti iz Brčkog, Doboja i Olimpije.


 
Početak turnira započele su naše najmlađe članice kluba  s mini rukometom  2006/07 god. i igrali protiv ekipe Petrijevci 1 koju su pobijedile 12:0, poslije njih je igralo 2004/05 god. Žrk Darda – Žrk Petrijevci rezultat je bio 8:8, nakon njih ponovo se igrao mini rukomet Žrk Darda – Žrk Petrijevci 2,  25:0, zatim 2004/05 god. Žrk Belišće – Žrk Petrijevci 15:8 i na kraju mlađih uzrasta igrala je ekipa 2004/05 god.,  Žrk  Darda – Žrk Belišće i gosti su pobijedili 2:11.
 
Nakon odigranih utakmica sa mlađim uzrastima slijedilo je otvaranje turnira. Nakon što se gostima i igračicama obratila Predsjednica kluba Ljiljana Janković kojima je zaželjela puno sportskog uspjeha na turniru, igračicama i ostalim gostima obratio se Načelnik Općine Darde Anto Vukoje koji je sve igračice i gledatelje pozdravio, zahvalio se na odazivu, zaželio puno sportskog uspjeha i otvorio turnir.
 
Prvu utakmicu su odigrale ŽRK DARDA – ŽRK BRČKO = 22:12, zatim ŽRK OLIMPIJA – ŽRK DOBOJ = 12:13. 

Utakmicu za treće mjesto igrale su ekipe ŽRK BRČKO – ŽRK OLIMPIJA = 15:11 i utakmicu za prvo mjesto igrale su
ŽRK DARDA – ŽRK DOBOJ = 28:11.

Za najbolju igračicu proglašena je igračica iz ŽRK Doboja Vanja Tanasić, za najbolju strijelkinju turnira proglašena je igračica iz  Žrk Darde Monika Matota i za najbolju golmanicu turnira proglašena je igračica iz Žrk Darde Danijela Pavlak.
 
Moramo još naglasiti da je ovaj turnir bio oproštajna  utakmica za našu dugogodišnju igračicu kluba Marinu Pavlinić koja je postala uzor igračicama što igrački i što pristupu i ponašanju. Još jednom hvala joj za sve ove godine igrajući i promovirajući ŽRK Dardu. Sada joj želimo puno uspjeha u trenerskim vodama.
 
"Zahvaljujemo se svim sudionicima turnira, gledateljima, sponzorima Belje d.d. Darda, Spasoja Express, Pizzeria  „A JE TO“  Darda. Posebno velika zahvala Općini Darda i načelniku Anti Vukoje koji nas financiraju i pomažu svih ovih godina," poručuju iz ŽRK Darda.

  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!