Sport / Rukomet

Darda još jednom domaćin turnira Imre Pop

Darda još jednom domaćin turnira Imre Pop

U subotu 4.2.2017. god. u Dardi je održan 3. Memorijalni turnir "Imre Pope". Turnir je započet s utakmicama mlađih kategorija prvo su igrale naše najmlađe mini rukomet 2006/07 god. protiv ekipe Rk Olimpije. Nakon te utakmice na teren su izašle igračice 2004/05 god. Također smo igrali protiv ekipe Rk Olimpije. Obje utakmice su pobijedili domaćini Žrk Darda.

Nakon završenih utakmica mlađih kategorija uslijedilo je postrojavanje svih ekipa i otvaranje turnira. Turnir je otvorio načelnik Općine Darda Ante Vukoja.

Prvu utakmicu je igrala ekipa Žrk Darda - Žrk Doboj = 21:19
Drugu utakmicu Rk Olimpija - Žrk Brčko = 19:9
Utakmicu za treće mjesto igrali su Žrk Doboj - Žrk Brčko = 17:16
Utakmicu za prvo mjesto igrali su Žrk Darda - Rk Olimpija = 20:16

Poredak
1 mjesto Žrk Darda
2 mjesto Rk Olimpija
3 mjesto Žrk Doboj
4 mjesto Žrk Brčko

Za najbolju strijelkinju turnira proglašena je igračica Rk Olimpije Sara Špiranec, a za najbolju golmanicu turnira proglašena je igračica Žrk Darde Marta Klasić dok je za najbolju igračicu proglašena je igračica Žrk Darde Klaudija Pope.

Nakon završetka turnira za sve ekipe je priređena večera gdje smo nastavili druženje uz večeru i pjesmu. Zahvaljujemo se svim sponzorima, roditeljima i svima koji su pomogli oko organizacije turnira. Posebna zahvala Općini Darda i načelniku Anti Vukoja koji nam nesebično pomažu u klubu, kažu u ŽRK Darda.


Izdvojeno

Reci što misliš!