Sport / Rukomet

Povijesni uspjeh Ženskog rukometnog kluba Darda

Povijesni uspjeh Ženskog rukometnog kluba Darda

Ženski rukometni klub Darda plasirala se na završnicu Državnog prvenstva 2006 godište i mlađe kao prvoplasirana ekipa iz svoje regije.

Tamo su darđanke bile i  nositeljice u grupi "D" s Rudarom, Sesvetama, Splitom 2010 i Karlovac. Prvu utakmicu igrali su protiv Sesveta i izgubili 3:9, drugu odmah isti dan, ali su uspjeli pobijediti Karlovac 13:6.

Drugi dan prijepodne u susretu protiv Rudara pobijedile su 16:6, a poslijepodne ih je čekala ekipa iz Splita 2010 koju su pobijedili s lakoćom 13:3. U subotu također dvije utakmice. Prijepodne protiv Raba 16:8, a poslije podne protiv Samobora gdje su zabilježile pobjedu 7:5.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nedjelja prijepodne u polufinalu protiv Sesveta uspjele su  pobijediti na penale 8:7. U finalu ih čekala ekipa Lokomotive od koje su nažalost izgubili 6:10.

"Osim što smo osvojili 2 mjestu na završnici imamo još dvije igračice koje su dobile posebne nagrade. Najboljom vratarkom turnira proglašena je Sandra Gavrić, a u najboljoj sedmorki proglašena je Iva Prćić.  Na završnici sudjelovale su igračice: Sandra Gavrić, Lara Vrajić, Iva Prćić, Lana Ocvirk, Nika Mihajlović, Ema Lazar, Elena Dora, Katarina Cvetko, Nikolina Stojaković, Ena Stanković, Petra Vidaković i Tea Pongračić, pod vodstvom trenera Karolja Mikuš i u pratnji službenih osoba Jasmine Gavrić i Melite Vrajić,'' kažu u ŽRK Darda. 


Izdvojeno

Reci što misliš!