Sport / Ostalo

U Izraelu

Mia Wild zauzela 14. mjesto u Europi!

Mia Wild zauzela 14. mjesto u Europi!
PR

Poznato je da je članica AK Slavonija-Žito još uvijek mlađa juniorka, a u Izraelu morala se suočiti ne samo s nešto starijim i iskusnijim djevojkama od sebe, nego i višim preponama u odnosu na njezinu dobnu kategoriju

Mia Wild okončala je svoje sudjelovanje na Europskom juniorskom prvenstvu u Jeruzalemu. U kvalifikacijskoj utrci na 100 metara s preponama istrčala je novi osobni rekord - 13,54 i na osnovu se rezultata probila u polufinale, gdje je konkurencija bila vrlo jaka. Poznato je da je članica AK Slavonija-Žito još uvijek mlađa juniorka, a u Izraelu morala se suočiti ne samo s nešto starijim i iskusnijim djevojkama od sebe, nego i višim preponama u odnosu na njezinu dobnu kategoriju. U polufinalnoj je utrci imala vrijeme 13,62 i na kraju zauzela 14. mjesto u Europi.

Wild i njezin trener Saša Šešum nikada ne traže bilo kakve alibije i izgovore. Nisu to učinili ni uoči ovoga natjecanja, iako je Mia dva dana uzastopce imala temperaturu i to se ipak moralo odraziti na njezine nastupe. Trebala je sudjelovati i u kvalifikacijama na 200 metara, međutim, to bi joj bila treća utrka u istom danu, pa je donijeta jedina razumna odluka da odustane od starta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U konačnici, bila je dio hrvatske štafete 4×100 metara koja nije prošla kvalifikacije uslijed tehničke pogreške pri drugoj izmjeni, pa Wild nije ni dočekala svoju dionicu nakon nesporazuma reprezentativnih kolegica Klare Košćak i Lucije Grd. U svakom slučaju, predstavnica kluba i ovoga je puta pokazala veliku borbenost i želju za što većim uspjehom i može se reći da je ispunila očekivanja, posebice jer je bila najmlađa među konkurenticama.


Izdvojeno

Reci što misliš!