Sport / Ostalo

STRONGHOLD JIU JITSU SERIES 2023.

Osječki Jiu Jitseri proglašeni najboljim borcima turnira

Osječki Jiu Jitseri proglašeni najboljim borcima turnira

Od Osječkih klubova Jiu Jitsu Jug 2 (3J2 Osijek) osvojio je najviše medalja, a iz kluba su posebno ponosni na rezultat kategorije plavih pojaseva do 94kg

Međunarodno natjecanje STRONGHOLD JIU JITSU SERIES 2023. i ove je godine okupio veliki broj natjecatelja iz cijele regije. Zbog sve veće popularnosti natjecateljske Jiu Jitse organizatori turnira osigurali su direktan prijenos svih finalnih borbi na Arena Fight programu.

Od Osječkih klubova Jiu Jitsu Jug 2 (3J2 Osijek) osvojio je najviše medalja, a iz kluba su posebno ponosni na rezultat kategorije plavih pojaseva do 94kg. U toj kategoriji Jugovci su pomeli konkurenciju i osvojili prva tri mjesta. Osvajač navedene kategorije Ivan Stažić ujedno je proglašen i najboljim borcem turnira u kategoriji plavih pojaseva. Srebrnu medalju osvojio je Tomislav Bižić , a broncu Toni Vidaković. Od ostalih članova srebrene medalje osvojili su Luka Tomas u kategoriji smeđih i crnih pojasa do 69kg, Žolt Vačora u kategoriji plavih pojasa Master 35+ godina do 77kg i Hrvoje Job u kategoriji bijelih pojaseva Master 35+godina do 120kg.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Da to ne bi bile jedine medalje pobrinuli su se natjecatelji iz ostalih Osječkih klubova. Goran Rogalo iz Jiu Jitsu kluba Prime osvojio je zlatnu medalju u kategoriji bijelih pojaseva do 77kg, a zbog navedenog rezultata zaslužio je i epitet najboljeg borca turnira u kategoriji bijelih pojaseva. Tomislav Markovica (Pr1me) osvojio je broncu u kategoriji plavih pojaseva do 77kg.

Još jednu zlatnu medalju za Osječane osigurao je Vid Vrdoljak iz JJ kluba Tatami u kategoriji plavih pojaseva do 85kg, dok su se za srebro i broncu pobrinuli natjecatelji iz JJ kluba Universum. Antonio Petrić u kategoriji smeđih i crnih pojaseva do 85kg i Luka Trpković u kategoriji juniorskih bijelih pojaseva do 81kg.


Izdvojeno

Reci što misliš!