Sport / Ostalo

Na natjecanju u Sloveniji

Mia Wild ispunila normu za dva europska prvenstva!

Mia Wild ispunila normu za dva europska prvenstva!
PR

Državna je reprezentativka iz redova Crveno-plavih na taj način potvrdila status jedne od najperspektivnijih hrvatskih atletičarki

Članovi Atletskog kluba Slavonija Žito koji su nastupili na 3. međunarodnom Memorijalu Roberta Preloga u slovenskom Ptuju, imaju razloga biti zadovoljni. To se posebno odnosi na Miju Wild koja je s rezultatom 13,88 na 100 metara prepone ostvarila normu za Europsko juniorsko prvenstvo u Jeruzalemu (od 7. do 10. kolovoza). 

Mia je također izborila mogućnost nastupa na kontinentalnoj smotri mlađih seniorki U-23 kojoj će domaćin biti finski Espoo (od 13. do 16. srpnja). U svojoj je disciplini na ovom natjecanju završila kao trećeplasirana. Državna je reprezentativka iz redova Crveno-plavih na taj način potvrdila status jedne od najperspektivnijih hrvatskih atletičarki.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najbolje osobne rezultate ostvarile su Melani Bosić u utrci na 200 metara s vremenom 24,55, što je u Sloveniji bilo dovoljno za drugo mjesto te Lorena Faktor koja je nastupila na 100 prepone. S rezultatom 14,05 zauzela je četvrtu poziciju. Svoju najbržu utrku ove sezone na 400 metara (51,51) istrčao je Roko Dimić, a svakako je vrijedno zabilježiti da je prvi u skoku s motkom bio iskusni Ivan Horvat s preskočenih 5.11.


Izdvojeno

Reci što misliš!