Sport / Ostalo

S tri natjecatelja

Taekwondo klub Osijek nastupio na Prvenstvu Hrvatske u Ivanjoj Reci

Taekwondo klub Osijek nastupio na Prvenstvu Hrvatske u Ivanjoj Reci
PR

Taekwondo klub Osijek može biti zadovoljan i ponosan na nastup svojih mlađih seniora na ovom Prvenstvu Hrvatske i osvojene dvije brončane medalje

U subotu, 20. svibnja u sportskoj dvorani Osnovne škole u Ivanjoj Reci održano je Prvenstvo Hrvatske za kadete i mlađe seniore U-21, a u nedjelju, 21. svibnja po prvi puta se u Hrvatskoj održalo i mlađe kadetsko prvenstvo Hrvatske.

Na turniru se okupilo 224 mlađih kadeta, 209 kadeta i 100 mlađih seniora iz 50-ak klubova iz cijele Hrvatske. Na natjecanju je nastupio i Taekwondo klub Osijek s tri natjecatelja. U kategoriji mlađih seniorki nastupila je Dora Dragovan (-46 kg) i mlađi seniori Filip Zahirović (-74 kg) te Patrik Grgić (+87 kg).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Taekwondo klub Osijek na ovom natjecanju nije imao predstavnike u mlađe kadetskom i kadetskom uzrastu. Mlađa seniorka Dora Dragovan izgubila je borbu za finale od predstavnice „Velike Gorice“ Marinele Bašković 2:0 (17:2;8:5).

Filip Zahirović nakon pobjede u prvom kolu nad Filipom Kušecom iz križevačkog „Radnika“ 2:0 (4:1;5:1) u borbi za medalju gubi 2:0 (5:0;6:0) od Ante Kovača iz splitskog „Marjana“ i kasnijeg prvaka Hrvatske.

Patrik Grgić izgubivši u polufinalu od Ivana Čelića iz Karlovca 2:0 (9:2;17:2) morao se zadovoljiti brončanom medaljom. Taekwondo klub Osijek može biti zadovoljan i ponosan na nastup svojih mlađih seniora na ovom Prvenstvu Hrvatske i osvojene dvije brončane medalje.


Izdvojeno

Reci što misliš!