Sport / Ostalo

Sa četiri predstavnika

Srebrni i brončani Taekwondo klub Osijek na međunarodnom turniru „Susedgrad - Sokol Pokal“ u Zagrebu

Srebrni i brončani Taekwondo klub Osijek na međunarodnom turniru „Susedgrad - Sokol Pokal“ u Zagrebu
PR

Taekwondo klub Osijek nastupio je sa četiri člana u borbama: kadetkinja Maja Mulić (-51 kg) i kadet Leon Jošić (-45 kg), juniorke Dora Dragovan (-49 kg) i Dea Marković (-59 kg)

U subotu, 13. svibnja u dvorani „Sutinska Vrela“ u Zagrebu održan je međunarodni turnir „Susedgrad - Sokol Pokal“ koji je ujedno bio i kriterijski turnir za tehničku reprezentaciju i kriterijski turnir za zagrebačku selekciju. Na turniru je bilo prisutno oko 520 natjecatelja, 419 u borbama i 101 u formama iz Češke, Slovenije, Bosne i Hercegovine te Hrvatske.

Natjecanje se odvijalo u svim uzrastima: vrtićanci, mlađi kadeti, kadeti, juniori i seniori u borbama, kao i formama. Taekwondo klub Osijek nastupio je sa četiri člana u borbama: kadetkinja Maja Mulić (-51 kg) i kadet Leon Jošić (-45 kg), juniorke Dora Dragovan (-49 kg) i Dea Marković (-59 kg). Nažalost, Ena Anušić koja je bila prijavljena u formama i borbama izostala je zbog bolesti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kadetkinja Maja Mulić nakon uvjerljivih pobjeda u borbama za medalju nad Emili Modrić iz Obrovca i Leone Guštin iz zagrebačke Čigre, nažalost izgubila je od češke predstavnice Viktorije Maraskove s 2:0 (5:1;10:3), i na kraju se morala zadovoljiti brončanom medaljom.

Brončanu medalju osvaja i kadet Leon Jošić nakon pobjede u borbi za medalju nad Lovrom Vukušićem iz zagrebačke Contre, a izgubio je od predstavnika križevačkog Radnika Tina Dragaševića.

Juniorka Dora Dragovan osvaja na kraju turnira srebrnu medalju, izgubivši u tijesnoj borbi u finalu od Katarine Bačurin iz Velike Gorice 2:0 (13:12;16:14). Srebrnu medalju osvaja i druga juniorka Dea Marković, izgubivši finale od Dore Habijančić iz Velike Gorice.


Izdvojeno

Reci što misliš!