Sport / Ostalo

Tri odličja

Predstavnici AK Slavonija-Žito osvojili medalje na Prvenstvu Hrvatske u štafetama

Predstavnici AK Slavonija-Žito osvojili medalje na Prvenstvu Hrvatske u štafetama
PR

Najbolji klupski rezultat na ovom natjecanju ostvarila je mješovita štafeta mlađih kadeta 4×200 metara u sastavu: Luka Bilić Subašić, Lana Barišić, Dominik Matoković i Leonarda Vrhovac

Predstavnici AK Slavonija-Žito osvojili su tri medalje na 8. Prvenstvu Hrvatske u štafetama, održanom u subotu na stadionu Mladosti u Zagrebu, u organizaciji Atletskog kluba Agram. Najbolji klupski rezultat na ovom natjecanju ostvarila je mješovita štafeta mlađih kadeta 4×200 metara u sastavu: Luka Bilić Subašić, Lana Barišić, Dominik Matoković i Leonarda Vrhovac. Bili su na kraju drugi, ostvarivši vrijeme 1:49,86, a nadmašila ih je jedino ekipa Zagreba (1:48,10).

Lana, Dominik i Leonarda, uz Adriana Anića osvojili su broncu u mješovitoj štafeti mlađih kadeta 4×100 metara, uz vrijeme 54,02. Na trećoj poziciji našla se i seniorska štafeta 4×100 mješovito u kojoj su trčali: Milan Glodić, Mia Wild, Roko Dimić i Melani Bosić. Njihov je rezultat bio 45,00. Osječani su imali i tri četvrta mjesta i to u disciplinama 4×200 metara seniori, 4×200 seniorke i 600-200-400-800 metara kadeti.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Inače, najviše uspjeha ostvarili su predstavnici domaćina, dakle zagrebačkog Agrama. Njima je pripalo sedam zlatnih odličja. Dvostruke prvake imali su riječki Kvarner i Dinamo Zrinjevac iz Zagreba.


Izdvojeno

Reci što misliš!