Sport / Ostalo

Slijede još dva kola

GK Vukovar nastupio s četiri predstavnice na regionalnom natjecanju u Belom Manastiru

GK Vukovar nastupio s četiri predstavnice na regionalnom natjecanju u Belom Manastiru
PR

Ostvareni su rezultati odlični, slažu se treneri i uprava kluba

U Belom Manastiru 25. ožujka održalo se prvo regionalno natjecanje ženske sportske gimnastike u novoj sezoni 1. Kolo kvalifikacija za Kup i Prvenstvo Hrvatske. Bila je to prilika svim gimnastičkim klubovima regije Istok da dovedu svoje gimnastičarke i da „odmjere snage“.

GK Vukovar imao je svoje predstavnice u četiri kategorije u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. Ostvareni su rezultati odlični, slažu se treneri i uprava kluba.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ekipno prvo mjesto (pojedinačno) osvojile su kadetkinje Hana Antunić, Franka Markešić, Ana Vuk i Lea Služek. Mlađe su juniorke ekipno prvo mjesto (pojedinačno) osvojile Petra Kolarić, Helena Badanjak, Maja MarkovićAngelina Cvetković.

Juniorke ekipno su drugo mjesto (pojedinačno) osvojile Nika Budim, Tanja Turukalo, Vita Panza i Ana Kuzmanović. Mlađe su seniorke ekipno prvo mjesto (pojedinačno) osvojile Miljana Poznanović, Nikolina Velikić, Valentina Mrkonja, Aurora Ristović i Ela Vojtkiv.

Nakon ovoga natjecanja GK Vukovar bogatiji je za tri zlata i jedno srebro ekipno te dva zlata, četiri srebra i tri bronce pojedinačno. Početak sezone bio je odličan, slijede još dva kola u proljetnom dijelu sezone, jedno u travnju i jedno u svibnju, a volje i želje za napretkom ne nedostaje. Treninzi se nastavljaju, a pred gimnastičarkama i trenerima su i proljetne pripreme.


Izdvojeno

Reci što misliš!