Sport / Ostalo

Uz još sedam zemalja

Hrvatski sokol Osijek nastupio s dva predstavnika na međunarodnom turniru u Banja Luci

Hrvatski sokol Osijek nastupio s dva predstavnika na međunarodnom turniru u Banja Luci
Aleksandar Šegavčić

Na ovogodišnjem turniru nastupilo je sedam zemalja (Bugarska, Slovenija, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Srbija i domaćin BiH), s prijavljenih 654 natjecatelja, u svim uzrastima, pojedinačno i ekipno

Kao prva provjera do nastupa na Prvenstvu Hrvatske nastupio je karate klub Hrvatski sokol Osijek na međunarodnom karate turniru u Banja Luci, 26. ožujka.

Katia Šegavčić u kadetskoj konkurenciji nadmoćno je osvojila prvo mjesto i zlatno odličje. Fran Seligman svojim je nastupom oduševio, posebice tehničkom izvedbom, za što je nagrađen osvajanjem prvog mjesta i zlatnog odličja. Katijina izvedba u sedam vrlo zahtjevnih kata ostavila je snažan dojam kod trenera, kata znalaca. Nažalost, Katijin nastup u juniorskoj konkurenciji okaljali su sudci nezasluženo dosudivši pobjedu makedonskoj protivnici i zaustavili je u pohodu po drugo zlatno odličje. U nastupu za brončano odličje bila je vidno bolja od svoje protivnice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Intervencija Katijinog trenera kod sudačkog zbora nije uvažena i isti je odlučio Katijino brončano odličje pokloniti domaćinu, odnosno sudačkom zboru, za trajnu uspomenu na nepravedno suđenje.

Na ovogodišnjem turniru nastupilo je sedam zemalja (Bugarska, Slovenija, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija, Srbija i domaćin BiH), s prijavljenih 654 natjecatelja, u svim uzrastima, pojedinačno i ekipno. Nastup na ovom turniru bit će, nažalost, i zadnji, tragom navedenih činjenica, jer ne žele da ih ponižavaju nepoštenim i neznalačkim sudačkim odlukama. 

Bravo za Katiu i Frana na dostojanstvenom predstavljanju svog kluba, grada, županije i Hrvatske.  


Izdvojeno

Reci što misliš!