Sport / Ostalo

Sa četiri predstavnika

Osječki Ju-Jitsu klub Tatami ostvario zapažene rezultate na Europskom prvenstvu u Francuskoj

Osječki Ju-Jitsu klub Tatami ostvario zapažene rezultate na Europskom prvenstvu u Francuskoj
PR

Riječ je o vrlo talentiranim mladim borcima koji svakodnevno treniraju u JJ klubu Tatami, što pokazuju i njihovi dosadašnji ostvareni rezultati

Proteklog vikenda, točnije od 10. do 12. ožujka održavalo se Europsko prvenstvo Ju-Jitsu U16 ⁄U18 ⁄U21 u Verquinu u Francuskoj. Na njemu sudjelovali su naši mladi sportaši, jedni od predstavnika Hrvatske reprezentacije Teo Vuletić, Mark Jobst, Paula Majhen i Toni Matković koji su na državnom prvenstvu održanom u veljači u Varaždinu izborili plasman za Europsko prvenstvo. 

Riječ je o vrlo talentiranim mladim borcima koji svakodnevno treniraju u JJ klubu Tatami, što pokazuju i njihovi dosadašnji ostvareni rezultati. Sedamnaestogodišnji Teo Vuletić četiri je puta za redom državni prvak, a Mark Jobst trostruki prvak države, kao i njegova suborkinja Paula Majhen. Toni Matković ove je godine na državnom natjecanju uzeo čak dvije zlatne medalje u dvije različite kategorije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Teo Vuletić imao je teške četiri borbe i osvojio treće mjesto, što je dokaz da se trud i odricanje isplate. Nažalost, Paula, Mark i Toni vratili su se bez medalje, ali to ih neće obeshrabriti da treniraju još više.

Ovim se putem JJ klub Tatami zahvaljuje svima koji su bili uz njega, koji su ga bodrili i omogućili mu da bude tu gdje je. Hvala trenerima, članovima kluba i donatorima jer bez njih ne bi bilo ni uspješnih sportaša, poručuju iz kluba.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!