Sport / Ostalo

U Zagrebu

Bacači AK Slavonija-Žito na Zimskom bacačkom prvenstvu Hrvatske osvojili tri medalje

Bacači AK Slavonija-Žito na Zimskom bacačkom prvenstvu Hrvatske osvojili tri medalje
PR

Zanimljivo je istaknuti da su spomenute osvajačice medalja pod palicom trenera Benjamina Lovrića koji vodi natjecateljsku sekciju bacača u AK Slavonija-Žito, a do odličja ih je doveo praktičnim primjerom - također osvojenom medaljom

Proteklog su vikenda bacači Atletskog kluba Slavonija-Žito otputovali na Zimsko bacačko prvenstvo Hrvatske. Umjesto "utabanog" puta u Split, organizacija je ove godine pripala zagrebačkom Agramu, a natjecanje se odnosilo na juniorsku i seniorsku starosnu kategoriju.

Odmah prvoga dana, za titulu viceprvakinje države pobrinula se seniorka Andrea Doria Terzić. Srebrnu medalju zaslužila je kladivom prebačenim 43,07 m.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U istoj je kategoriji i disciplini srebro osvojio i Benjamin Lovrić. Titula doprvaka pripala mu je izbačajem kladiva čak 50,02 m.

Juniorska je predstavnica Iva Perić, u disciplini bacanje diska, svoj nastup okončala brončanom medaljom i novim osobnim rekordom koji sada iznosi 34,76 m.

Zanimljivo je istaknuti da su spomenute osvajačice medalja pod palicom trenera Benjamina Lovrića koji vodi natjecateljsku sekciju bacača u AK Slavonija-Žito, a do odličja ih je doveo praktičnim primjerom - također osvojenom medaljom.


Izdvojeno

Reci što misliš!