Sport / Ostalo

Prošlog vikenda

Članovi Maraton kluba Hrvatski sokol Osijek sudjelovali na Splitskom maratonu

Članovi Maraton kluba Hrvatski sokol Osijek sudjelovali na Splitskom maratonu
PR

Pred očima svjetske javnosti dva su se trkača, članova Maraton kluba Hrvatski sokol Osijek, čak tri puta popela na tron te na splitskoj rivi, na najljepši mogući način, promovirala Osijek - Grad sporta

Proteklog vikenda Osijek je ugostio brojne trkače koji su stigli sa svih strana svijeta.

Članovi Maraton kluba Hrvatski sokol postavili su svoj pult i puni ponosa, video prezentacijom prikazali sudionicima Splitskog maratona ljepotu utrke koja se, početkom travnja, svake godine događa u Gradu na Dravi - Osječki Ferivi polumaraton.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zadobili su pažnju mnogih koji su obećali iskušati „najravniju“, a time i najbržu utrku i vikend provesti na istoku zemlje. Svakako su dobili i obećanja onih koji su sudionici OFPM već tradicionalno i ne propuštaju Osječki Ferivi polumaraton, događanje o kojem se među trkačima priča cijelu godinu.

Iako im je cilj bio podsjetiti trkače da se Osijek naveliko priprema za veliku trkačku priču i pozvati sve prisutne u Slavoniju, Matija Crnković i Željko Velić u pauzi istrčali su utrku od pet kilometara pod nazivom „Slobodna Dalmacija“ u kojoj je Matija Crnković utrčao kao ukupno treći, s vremenom od 16 minuta i 19 sekundi i prvi u svojoj kategoriji, dok je Željko Velić, bez velike pripreme, u vremenu od 24.46 osvojio 3. mjesto u kategoriji.

Pred očima svjetske javnosti dva su se trkača, članova Maraton kluba Hrvatski sokol Osijek, čak tri puta popela na tron te na splitskoj rivi, na najljepši mogući način, promovirala Osijek - Grad sporta.

Gabriela Poslon bila je mobilna reklama na utrci od 21 kilometar, promovirajući OFPM i vrhunske Saucony majce koje će 15. travnja biti poklonjene svim sudionicima OFPM.

Sve Osječane podsjećamo da je 45 dana do Osječkog Ferivi polumaratona, da vremena za pripremu još ima, a da organizatori ponovno daju sve od sebe kako bi se još jednom rodila jedna nezaboravna sportska osječka priča.


Izdvojeno

Reci što misliš!