Sport / Ostalo

S 22 osvojene medalje

Karate Alademija Osijek uspješna u Tuzli na međunarodnom karate turniru

Karate Alademija Osijek uspješna u Tuzli na međunarodnom karate turniru
PR

Dok se u Tuzli sveukupno okupilo 853 natjecatelja iz 89 klubova i osam država, Karate Akademija Osijek nastupila je s 25 natjecatelja i jednom ekipom u borbama, ukupno osvojivši 22 medalje, pri čemu je osvojila pehar i bila proglašena najbrojnijom ekipom natjecanja

U subotu, 11. veljače povodom Valentinova u Tuzli organizirano je 8. međunarodno karate natjecanje „BiH VALENTINOVO”.

Dok se u Tuzli sveukupno okupilo 853 natjecatelja iz 89 klubova i osam država, Karate Akademija Osijek nastupila je s 25 natjecatelja i jednom ekipom u borbama, ukupno osvojivši 22 medalje, pri čemu je osvojila pehar i bila proglašena najbrojnijom ekipom natjecanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zlatne su medalje za Akademiju osvojili Lana i Luka Mesić te Sara i Mila Čupić. Srebrne su medalje zavrijedili Tena Ogrebić, Josipa Ćuk, Toni Čupić, Luka Boban, Karla Karačić, Domagoj Matković, Luka Škripić i Luka Mesić, dok su broncu osvojili Nika Brkić, Petra Cembauer, Toni Čupić, Petar i Iva Erdeši, Lovro Iljkić, Borna i Patrik Žižanović te Mihael Mikolin.

Na koraku do medalje ostala je Chiara Majić (kadetkinje -47 kg, peto mjesto) koja se, nakon duže pauze izbivanja s karate borilišta hrabro vratila, ali joj je nedostajalo sportske sreće da se popne na postolje.

Peto mjesto osvojio je i Karlo Batos u kategorijama borbe (dječaci 11 g. -45 kg i dječaci 12 g. -42 kg). S obzirom na manjak natjecanja, Batos izvrsno je odradio mečeve, no malo je nedostajalo da se domogne brončane medalje.

Odlično je otvorio meč i Bartol Klanac, završivši također na petom mjestu budući da je, isto kao Chiara, određeno vrijeme izbivao s natjecanja te se sada vraća u puni trenažni pogon treninga i odlaska na jaka međunarodna natjecanja.

Ekipu na natjecanju vodili su glavni trener kluba Goran Mesić i pomoćni trener Domagoj Matković.

Čestitke svim natjecateljima na odličnim borbama i postignutim rezultatima, te njihovim roditeljima koji su neizbježna podrška u ostvarenim uspjesima i rezultatima članova Karate Akademije Osijek.


Izdvojeno

Reci što misliš!