Sport / Ostalo

Dobio novog člana

Atletski klub Slavonija-Žito Osijek osnovao paraatletsku sekciju i postao član HASOSI

Atletski klub Slavonija-Žito Osijek osnovao paraatletsku sekciju i postao član HASOSI
PR

Njihovom novom članu Marinu Županoviću poželjeli su dobrodošlicu, koji je do nedavno bio član AKOSI Vinkovci, obzirom da grad Osijek nije imao svoj klub

Atletski klub Slavonija-Žito Osijek na svojim je stranicama objavio lijepu vijest. Pridružili su se #HASOSI-u, tako da napokon grad Osijek i Osječko-baranjska županija imaju svoj klub za paraatletičare.

Njihovom novom članu Marinu Županoviću poželjeli su dobrodošlicu, koji je do nedavno bio član AKOSI Vinkovci, obzirom da grad Osijek nije imao svoj klub.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Marin Županović državni je prvak u bacanju diska i koplja (F54), aktualni državni rekorder u bacanju koplja (F54) s rezultatom 20,05 m.

Marin je trenutni kandidat Atletskog kluba Slavonija Žito za velika međunarodna natjecanja, od kojih je u drugom mjesecu WPA Dubai 2023. za koje se Marin upravo priprema, a nakon toga i Svjetsko prvenstvo Pariz 2023., kao i Paraolimpijske igre Pariz 2024.

„Sve će odrediti treninzi i zdravlje. Želje su jedno, a mogućnosti drugo. Trudit ćemo se. Imam dobre trenere, radimo, a rezultat, naravno, očekujem. Jako sam sretan što napokon Osijek ima svoj klub i što sam dio njega. Isto tako ovim putem zahvaljujem i mojem dosadašnjem klubu AKOSI Vinkovci na tri godine predivne suradnje. Sada idemo raditi”, zaključio je Marin.


Izdvojeno

Reci što misliš!