Sport / Ostalo

Natjecanje u Samoboru

Dva zlata za Karate Akademiju na 31. Grand prix Croatia

Dva zlata za Karate Akademiju na 31. Grand prix Croatia
PR

Zlatne su medalje tako osvojili Tena Ogrebić (djevojčice 7-8 godina, -25 kg zlato) i Luka Mesić (dječaci 9-10 godina, +43 kg zlato)

Nakon tri dana natjecanja u Samoboru na 31. Grand Prix Croatia, od 20. do 22. siječnja na kojemu su nastupile 24 države sa 1733 natjecatelja iz 292 kluba, troje je natjecatelja Karate Akademije ostvarilo dobre nastupe te osvojilo dvije zlatne medalje.

Nažalost, na turniru nije nastupilo još dvoje prijavljenih natjecatelja zbog preopterećenosti u kategorijama.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zlatne su medalje tako osvojili Tena Ogrebić (djevojčice 7-8 godina, -25 kg zlato) i Luka Mesić (dječaci 9-10 godina, +43 kg zlato).

Mesić nastupio je i u starijoj kategoriji dječaci 11-12 godina, -49 kg. Prvo kolo Luka pobjeđuje predstavnika Bosne i Hercegovine, dok u drugom pak kolu gubi od Viktora Kvesića, brata poznatih karateka svjetske klase Anđela i Ivana Kvesića. Viktor je sa zadnjeg balkanskog prvenstva osvojio zlato, stoga je iskusniji i stariji borac od Luke.

U iznimno jakoj konkurenciji bez medalje ostala je Josipa Ćuk u kategoriji djevojčice 9-10 godina, -31 kg. Veliko iskustvo za Josipu na velikom natjecanju.

Ekipu u Samoboru vodio je trener Goran Mesić.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!