Sport / Ostalo

tri termina

Od 9. siječnja na Sokolu Škola klizanja za neklizače

Od 9. siječnja na Sokolu Škola klizanja za neklizače
Marko Banić

Nakon stečenih osnovnih znanja i tehnika te oslobođenja straha od leda, jedino što je potrebno je malo vježbanja i mališani postanu pravi klizači

Nakon Sportske zime na Sokolu, na red je stigla već dobro poznata Škola klizanja za najmlađe neklizače! Prilika je to svim osječkim mališanima da steknu osnovnu vještine boravka na ledu koja će im, uz malo prakse, omogućiti nezaboravne provode na omiljenoj zimskoj aktivnosti.

Škola klizanja namijenjena je svoj djeci u dobi od 5 do 10 godina koji žele naučiti ili poboljšati već stečene vještine klizanja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Po dosadašnjem iskustvu možemo reći da je Škola klizanja program kojemu se osječki mališani zaista raduju. Osim što upoznaju nove prijatelje, oslobode se straha od leda što je ključan preduvjet za uspješno klizanje. Nakon stečenih osnovnih znanja i tehnika te oslobođenja straha od leda, jedino što je potrebno je malo vježbanja i mališani postanu pravi klizači“, istaknula je Ivana Maltašić, voditeljica poslovanja Sokol Centra.

Na raspolaganju su tri termina:

  •  GRUPA I: od 9. do 11.1.2022. godine
  • GRUPA II: od 16. do 18.1.2022. godine
  • GRUPA III: od 23. do 25.1.2022. godine

Treninzi će biti organizirani kroz tri dana (od ponedjeljka do srijede) i to u terminu od 16:00 do 17:00 sati.

Kotizacija iznosi 40 €, a uključuje: školu klizanja 3 dana uz vodstvo instruktora, ulaznice i najam klizaljki te diplomu po završetku škole.

Prijave su dostupne na poveznici.

Dodatne informacije o programu moguće je dobiti na broj 099 53 64 753 (poziv/SMS/Viber/WhatsApp)


Izdvojeno

Reci što misliš!