Sport / Ostalo

Luka Pratljačić

Osječanin slavio u finalu 'Zagreb Grand Prixa': Srpski boksač pao u prvoj minuti prve runde

Osječanin slavio u finalu 'Zagreb Grand Prixa':  Srpski boksač pao u prvoj minuti prve runde
Facebook

Nakon prvih serija udaraca Srbin se spustio na pod te ne pokazavši ikakvu želju za nastavkom meča trener mu je prekinuo borbu

26-godišnji osječki superteškaš Luka Pratljačić sinoć je boksao u finalu međunarodnog turnira "Zagreb Grand Prix" protiv reprezentativca Srbije Dušana Kokanovića. I slavio!

"Luka je prekidom u prvoj rundi prve minute tukao prekidom nedoraslog borca Dušana Kokanovića iz Srbije. Nakon prvih serija udaraca Srbin se spustio na pod te ne pokazavši ikakvu želju za nastavkom meča trener mu je prekinuo borbu. Luka je u izvrsnoj formi i tuče najbolje boksače svijeta te mu sada polako ponestaje "pravih" protivnika, kako za mečeve tako i za pripremu i sparinge. Još sljedeći vikend imamo mečeve u međunarodnoj konkurenciji Regionalne lige u Loznici pa onda sljedi odmor, a u siječnju 2023. već dogovaramo sparinge s renominiranim Europskim boksačima van naše domovine. Kako napredujemo i pomičemo granice tako se pred nama stvaraju novi izazovi koje moramo dostizati jer to je put prema vrhu", stoji u objavi na Facebooku Boksačkog kluba Osijek.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prtljačić se ove godine nakon višemjesečnih problema s ozljedama u velikom stilu vratio se na najveću scenu – osvojio je brončanu medalju na Svjetskim studentskim igrama u Turskoj, a potom srebrnu medalju na jakom IBA-inom turniru Silver Belt u Mariboru.


Izdvojeno

Reci što misliš!