Sport / Ostalo

U Sesvetama

Biljarski klub Plan B postao viceprvakom Hrvatske

Biljarski klub Plan B postao viceprvakom Hrvatske
PR

BK PlanB je tako nakon prošlogodišnje titule prvaka, ove godine postao viceprvakom Hrvatske

Početkom ovoga mjeseca u prostorijama Biljarskog kluba 8Ball Sesvete održana je završnica klupskog Prvenstva Hrvatske u biljaru. Osječki klub PlanB nastupio je u sastavu Marko Lišnić (izbornik), Vedran Vunjak (kapetan ekipe), Krešimir Vuković i Ivan Vicković. U napetom finalu, bolji su bili igrači BK Metropolis iz Zagreba, rezultatom 4:2. BK PlanB je tako nakon prošlogodišnje titule prvaka, ove godine postao viceprvakom Hrvatske.

U polufinalnom meču BK PlanB bio je bolji od domaćina BK 8Ball, rezultatom 5:1. U drugom polufinalnom susretu snage su odmjerili BK Metropolis i BK Šibenik, a bolji je bio zagrebački predstavnik rezultatom 4:0. U finalu su se susreli višestruki prvaci Hrvatske – BK Metropolis i BK PlanB. Nakon početnog vodstva PlanaB nakon prva dva meča, igrači Metropolisa uspijevaju okrenuti rezultat i osvojiti ovogodišnje izdanje prvenstva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Čestitam osvajačima titule na odličnoj partiji. Poveli smo na početku finala, ali je ekipa Metropolisa smogla snage i okrenula meč u svoju korist. Htio bih se zahvaliti organizatoru Hrvatskom biljarskom savezu i Biljarskom klubu 8Ball kao domaćinu završnice prvenstva Hrvatske na gostoprimstvu. Hvala i mojim suigračima, kao i svima onima koji su nas bodrili u Osijeku“, izjavio je kapetan momčadi Vedran Vunjak.


Izdvojeno

Reci što misliš!