Sport / Ostalo

S ukupno 34 medalje

Karate Akademija Osijek najuspješnija na Prvenstvu Slavonije i Baranje

Karate Akademija Osijek najuspješnija na Prvenstvu Slavonije i Baranje
Karate Akademija Osijek

U ukupnom poretku svih klubova Karate Akademija Osijek uvjerljivo je zauzela prvo mjesto te proglašena najboljim klubom u sezoni 2022


U nedjelju, 4. prosinca članovi su Karate Akademije Osijek nastupili na Prvenstvu Slavonije i Baranje, a ujedno i na zadnjem kolu Otvorene lige Osječko-baranjske županije.

Osvojili su ukupno 34 medalje, od čega je 14 zlatnih, 16 srebrnih i četiri brončane medalje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ukupnom poretku svih klubova Karate Akademija Osijek uvjerljivo je zauzela prvo mjesto te proglašena najboljim klubom u sezoni 2022. U Akademiju stigla su i pojedinačna priznanja najuspješnijim natjecateljima. U muškoj konkurenciji boraca najbolji je proglašen Luka Mesić s ukupno osvojenih 10 zlata. Ante Ogrebić proglašen je kao drugoplasirani natjecatelj s ukupno osvojenih osam zlata i jednom srebrnom medaljom.

U konkurenciji natjecateljica za najbolju natjecateljicu u borbama proglašena je Josipa Ćuk s ukupno osvojenih pet zlatnih, četiri srebrne i jednom brončanom medaljom.

U muškoj konkurenciji boraca u ukupnom poretku treće mjesto zauzeo je Fran Vrdoljak s osvojenih šest zlata i dvije srebrne medalje.

Čestitke svim članovima i njihovim roditeljima na ovom velikom rezultatu i postignutom uspjehu. Čestitke na trudu, radu, zalaganju i odricanju svih članova kluba i njihovih roditelja. Čestitke trenerima Goranu, Domagoju, Tinu, Marku, Tomislavu i Melani. Čestitke sudačkoj postavi Karate Akademije Osijek, Tomislavu Franjiću i Petri Vukmanić.


Izdvojeno

Reci što misliš!