Sport / Ostalo

u spomen legendarnom treneru

Započeo dvodnevni Memorijalni turnir Matija Gregić.

Započeo dvodnevni Memorijalni turnir Matija Gregić.
PR

Ovo natjecanje tradicionalno se održava u spomen na legendarnog trenera stolnog tenisa

Danas je u dvorani Gradski vrt u organizaciji STK Vodovod Osijek započeo dvodnevni, 23. po redu, memorijalni turnir Matija Gregić.

Ovo natjecanje tradicionalno se održava u spomen na legendarnog trenera stolnog tenisa, koji je ostavio neizbrisivi trag, poglavito kao trener velikog broj mladih igrača.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Natjecatelje je na početku turnira pozdravio predsjednik odbora za sport Grada Osijeka Robert Seligman koji je pri tome izjavio:

Čestitam organizatorima memorijala Matija Gregić na izvrsnoj organizaciji. Upravo ovakve sportske manifestacije daju dodatnu vrijednost sportu u Osijeku i stoga Grad Osijek podržava ovu, kao i slične sportske manifestacije. Međunarodni karakter natjecanja daje odličnu priliku mladim članovima da stječu dodatno iskustvo. – rekao je Seligman.

Čak 423 natjecatelja iz pet država natjecat će se u subotu i nedjelju u velikoj dvorani Gradski vrt u svim dobnim kategorijama od najmlađih kadeta do seniora.

Predsjednik STK Vodovod Osijek Dragan Knežević nije skrivao zadovoljstvom velikim brojem natjecatelja:

Odaziv je iznad naših očekivanja, a želja nam je svake godine ovaj turnir dizati na sve višu razinu. Osim igrača iz svih krajeva Hrvatske drago nam je da su nam pristigli i igrači iz susjednih država.

Ovaj bodovni turnir dobra je prilika i za naše mlađe kategorije da na domaćem terenu dođu do važnih bodova na rang ljestvici i time dodatno napreduju – izjavio je Knežević


Izdvojeno

Reci što misliš!