Sport / Ostalo

teo i mark

Dva mlada osječka sportaša traže sponzore za odlazak na važno svjetsko natjecanje

Dva mlada osječka sportaša traže sponzore za odlazak na važno svjetsko natjecanje

Teo i Mark svoji su nastupima izborili odlazak, ali su im potrebna znatna financijska sredstva za isto

Članovi Tatami kluba jiu-jitsu iz Osijeka, Teo Vuletić i Mark Jobst izborili su plasman na World Ju-Jitsu Championship 2022- U16⁄U18⁄U21Adults, ali za odlazak na ovo važno svjetsko natjecanje trebaju pomoć.

Svjetsko Ju Jitsu Prvenstvo održat će se u Abu Dhabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima u vremenu od 27. 10.2022. do 09. 11. 2022. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na njemu će sudjelovati mladi sportaši Teo Vuletić i Mark Jobst koji su, na državnom prvenstvu održanom u veljači u Osijeku, izborili plasman na Europsko prvenstvo  održano na Kreti, u travnju ove godine. Teo Vuletić kao trostruki državni prvak, a Mark Jobst kao dvostruki državni prvak. 

"Ističemo kako se iz Grčke mladi borac Jobst vratio kao vice prvak Europe, osvojivši srebro, a Vuletić je u težoj kategoriji izborio 9. mjesto na europskoj ju- jitsu ljestvici", kažu roditelji ova dva mlada sportaša koji su nam se i obratili za pomoć.

Time su se kvalificirali na Svjetsko prvenstvo u UAE u Abu Dhabiju na kojem će sudjelovati pod stručnim vodstvom svoga višegodišnjeg trenera Andreja Jovanovića, nositelja crnog pojasa i kondicijskog trenera Ju -Jitsu reprezentacije Hrvatske. 

"Kako bismo mogli pokriti sve troškove puta od Osijeka do Abu Dhabija, odnosno zrakoplovne karte, smještaj, kotizaciju, molimo vas da nas podržite novčanim sredstvima, a prema vašim mogućnostima. 

Novac možete doznačiti na žiro račun kluba u PBZ banci,  HR1223400091110915405", stoji u njihovoj zamolbi.


Izdvojeno

Reci što misliš!