Sport / Ostalo

gk vukovar dominira

Vukovar domaćin 3. kolo KUPA Hrvatske

Vukovar domaćin 3. kolo KUPA Hrvatske
PR

Članice GK Vukovar dominirale se u svim kategorijama, što je vidljivo u rezultatima

U Vukovaru je 1. listopada u sportskoj dvorani održano gimnastičko natjecanje KUP Hrvatske 3. Kolo Obavezni program ženske sportske gimnastike – Regija istok. Vukovarskim gimnastičarkama  ovo je  bila prilika, nakon dvije i pol godine, ponovno natjecati pred domaćom publikom u Vukovaru, a nekima od njih i prvi nastup na „domaćem terenu“. 

Nažalost, nisu nastupili svi klubovi gimnastičke regije istok, koji rade Osnovni program, ali je bez obzira na to konkurencija bila brojna i jaka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Natjecalo se u četiri kategorije:  kadetkinje, mlađe juniorke, juniorke i mlađe seniorke u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji

Natjecanje je otvorio Darko Dimić, pročelnik upravnog odjela za  obrazovanje, sport i branitelje grada Vukovara,  pozdravio sve prisutne, gostima iz Osijeka, Valpova i Slavonskog Broda poželio ugodan boravak u gradu Vukovaru, a svim natjecateljicama puno uspjeha u natjecanju.

Brojna publika uživala je u prikazanim vježbama i bodrila sve natjecateljice.

Organizatori su se potrudili da se svi sudionici ovog natjecanja ugodno osjećaju i da im ovo natjecanje ostane u lijepom sjećanju.

Članice GK Vukovar dominirale se u svim kategorijama, što je vidljivo u rezultatima.

U kategoriji kadetkinja ekipno 1. mjesto, pojedinačno: 1. Ema Županović, 2. Jana Cvetković, 3. Franka Markešić, 4. Una Baždar i 8. Franka Ljubić

Mlađe juniorke ekipno 1. mjesto,  pojedinačno: 1. Ljiljana Gavrilović, 2. Lea Služek, 3. Adrijana Mirosavljević, 5. Iris Špehar, 14. Elena Jurčević i  15. Livija Horvat

Juniorke ekipno 1. mjesto, pojedinačno: 1.Helena Badanjak, 2. Olivera Gavrilović, 4. Mirjam Jaman, 8. Marijana Mirosavljević

Mlađe seniorke ekipno 1. mjesto, pojedinačno: 1. Lana Ernjaković, 2. Lana Skokić, 4. Dijana Andrašević  i  7. Tea Mašić

Odličja najboljim ekipama i pojedinkama  uručili su Ankica Paun Jarallah, predsjednica GK Vukovar  i gospodin Darko Dimić, pročelnik upravnog odjela za  obrazovanje, sport i branitelje grada Vukovara.

Nakon ovog natjecanja GK Vukovar bogatiji je za 4 zlata ekipno i 4 zlata, 4 srebra i 2 bronce pojedinačno, a treneri i uprava su više nego zadovoljni i ponosni na ostvarene rezultate.


Izdvojeno

Reci što misliš!