Sport / Ostalo

brončano odličje

Katia sjajnim nastupom uvjerljivo osigurala odlazak na Svjetsko karate prvenstvo u Tursku

Katia sjajnim nastupom uvjerljivo osigurala odlazak na Svjetsko karate prvenstvo u Tursku
PR

Ovo je bio 3. bodovni turnir na kojem je Katia osvojila dodatnih 12 bodova

23.-25.9.2022. u gradu Rijeci održan je tradicionalni međunarodni 21. CROATIA OPEN. Za Karate klub Hrvatsko sokol Osijek nastupila je Katia Šegavčić u kategoriji kadetkinja.

U vrlo zahtjevnoj konkurenciji od 43 natjecateljice iz 8 zemalja (22 natjecateljice iz Italije, 6 iz Slovenije, 4 iz Mađarske, 3 iz Hrvatske, 3 iz Srbije, 2 iz Slovačke, 2 iz Švicarske te 1 iz Bugarske) Katia je osvojila BRONČANO odličje i jedina je Hrvatica koja je osvojila medalju uz Talijanke koje su zauzele 1. i  2. mjesto, što je bilo očekivano s obzirom jer su Talijanske katašice visoko rangirane na svjetskoj karate ljestvici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovo je bio 3. bodovni turnir na kojem je Katia osvojila dodatnih 12 bodova, što joj je s ukupno 44 osvojena boda uvjerljivo zajamčeno prvo mjesto i pravo nastupa na Prvenstvu svijeta koje će se održati u Turskom gradu Konyi od 25.-30.10.2022.

Katiju čekaju još završne pripreme svih natjecatelja nacionalne selekcije koje će se održati 07.-12.10.2022.

S nadom da će Katiu poslužiti primjereno zdravlje, bez ozljeda, od Katijinog nastupa na Prvenstvu Svijeta možemo očekivati solidan rezultat.

Nastavno na navedeno očekujemo podršku Katijinog nastavnog osoblja (profesorica i profesora) za Katijine nadolazeće obveze prema nacionalnoj selekciji Hrvatske, koja će predstavljati svoju domovinu na najvažnijem ovogodišnjem natjecanju.

Katiju će i nadalje pripremati njezin dugogodišnji trener Biondić, ali i fiziocentar KAIZEN, s kojim odlično surađuje.

Iskrene čestitke Katiji i treneru na dosadašnjim odličnim rezultatima!


Izdvojeno

Reci što misliš!