Sport / Ostalo

ŠRK LINJAK JOSIPOVAC

Seniorke prvakinje države u ribolovu

Seniorke prvakinje države u ribolovu
PR

Potporu tijekom pripreme i provedbe natjecanja osigurali su volonteri udruge

Ljiljana Martan iz Športskog ribolovnog kluba „Linjak“ Josipovac prvakinja je države u kategoriji seniorke pojedinačno s ulovom ukupne težine 8719 grama i 4 boda. Pojedinačno je Mirjana Butković Domić osvojila 11 mjesto s ulovom od 7044 grama i 12 bodova dok je Željka Radić bila na 12 mjestu s ulovom težine 6544 grama i 12 bodova od ukupno 56 natjecateljica.

Ekipa seniorki koju čine Ljiljana Martan, Mirjana Butković Domić i Željka Radić a kapetan je Željko Krpan osvojila je prvo mjesto u konkurenciji od 19 natjecateljskih ekipa s ulovom ukupne težine 22307 grama i 28 bodova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Potporu tijekom pripreme i provedbe natjecanja osigurali su volonteri udruge Marko Roguljić, Slaven Klasiček i Saša Grujić. Državni suci tijekom natjecanja bili su i Ivan Klasić, predsjednik i Tomislav Herega, član ŠRK „Linjak“ Josipovac. Ljiljana Martan dugogodišnja je članica kluba u kojem obnaša i dužnost blagajnice, sportskim ribolovom bavi se od 2012. godine a podrška joj je i suprug Ivan, član Upravnog odbora kluba.

„Završnica je to 64. Kupa Hrvatskog športskog ribolovnog saveza za seniore,seniorke, juniore i juniorke u discplini lov ribe udicom na plovak koje se održavalo na vodi jezero Jošava – Đakovo, od 16. do 18. rujna 2022. godine.

Organizator je HŠRS, domaćin je ZŠRU Đakovo a pokrovitelj Grad Đakovo.“ – tajnik ŠRK „Linjak“ Marko Perković.


Izdvojeno

Reci što misliš!