Sport / Ostalo

novi projekt

Krajem rujna u Sokolu besplatan gimnastički trening za predškolce

Krajem rujna u Sokolu besplatan gimnastički trening za predškolce

Prijaviti se mogu svi zainteresirani predškolci u dobi od 4 do 6 godina

U sklopu projekta „Promocija sportske rekreacije među djecom u sustavu predškolskog odgoja na području Grada Osijeka“ koji provodi Gimnastičku društvo Osijek – Žito uz podršku Ministarstva turizma i sporta, organizirat će se besplatan trening za sve predškolce s područja grada Osijeka.

Izvrsna je ovo prilika svim mališanima da se upoznaju s gimnastičkim sportom, upoznaju nove prijatelje i otkriju vrhunsku dvoranu Sokol Centra.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ciljevi treninga su promicanje bavljenja sportom od najranije dobi, razvoj svijest o zdravim navikama i zdravom stilu života kod djece predškolske dobi, povećanje broja korisnika uključenih u programe bavljenja gimnastičkim sportom kao temeljem zdravstveno usmjerenog tjelesnog vježbanja i stvaranje pozitivnog stava prema sportu kod djece.

„Vjerujem da je ovo izvrsna prilika svim predškolcima upoznati se sa dobrobitima gimnastike! Uz već odavno poznate benefite gimnastike kao sporta, djeca također imaju priliku i trenirati u vrhunskoj dvorani kao što je Sokol Centar gdje se pripremaju i najbolji svjetski gimnastičari. Zdravstveni benefiti gimnastike već su poznati odavno, a uz to naša djeca uvijek ostvaruju izvrstan napredak daljnjim bavljenjem bilo kojim sportom, stoga pozivam sve roditelja da ne propuste ovu priliku i prijave svoje najmlađe na besplatni trening.“, izjavila je Nina Baum, trenerica GD Osijek – Žito.

Besplatni trening održati će se:

  • u srijedu, 28.9.2022. godine (Sokol Centar Osijek, Kralja Zvonimira 5 - Osijek) i to u terminu od 17:00 do 18:00h

Prijaviti se mogu svi zainteresirani predškolci u dobi od 4 do 6 godina koji do sada nisu sudjelovali u navedenom projektu. Broj mjesta je ograničen, stoga pozivamo sve zainteresirane da se čim prijave na sudjelovanje.

Za sudjelovanje je obavezna prijava, a ista se vrši online putem poveznice.

Sve upite vezane uz besplatni trening moguće je napraviti kontaktom na broj 099 536 4753 (Viber, WhatsApp, SMS)


Izdvojeno

Reci što misliš!