Sport / Ostalo

turnir u somboru

KOP Vukovar i dalje niže uspjehe

KOP Vukovar i dalje niže uspjehe
PR

Finalni meč igrao se u 21:00 sat, te su u tom dvoboju Bačić i Jakovac izgubili od trenutno drugog najboljeg para Srbije

Proteklog vikenda u Somboru se igrao 8. međunarodni turnir "Sombor beachvolley 2022". KOP Vukovar predstavljao je Toni Bačić u kombinaciji sa Karlom Jakovcem iz Osijeka, kojima je ovo bio prvi zajednički nastup, prenosi Vukovar.hr.O kakvom turniru se radi govori činjenica kako je na turniru bilo prijavljeno 16 ekipa iz svih dijelova Srbije, zatim iz Rusije, Tajlanda, Ujedinjenih Arapskih Emirata(Dubai) i naravno Hrvatske.

Dobar dio srpskih ekipa koje su sudjelovale na turniru imaju upisane FIVB bodove, što znači da su Srbiju predstavljali na europskim natjecanjima te da su pripadnici reprezentacije.

Bačić/Jakovac su prvi dan u skupini D završili na drugom mjestu te se križali sa prvoplasiranima iz skupine A u dvoboju četvrtfinala.

Nakon što su u nedjelju ujutro svladali prvoplasirani dvojac skupine A iz Dubaija i Tajlanda, plasirali su se u polufinale, a finale su izborili preko izvrsnih srpskih reprezentativaca Pušonjiča i Muškinje u 3 neizvjesna seta.

Finalni meč igrao se u 21:00 sat, te su u tom dvoboju Bačić i Jakovac izgubili od trenutno drugog najboljeg para Srbije, Rajkovića i Makarića sa rezultatom 2:0.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Važno je napomenuti da se osvajači turnira pripremaju za Olimpijske igre 2024., a ove godine su sudjelovali na nekoliko međunarodnih natjecanja diljem Europe te im i ovim putem čestitamo.

Što se tiče djevojaka, one će svoje vještine pokazati 20. i 21. kolovoza u Đakovu, na zadnjem okupljanju 2. Hrvatske odbojkaške lige u odbojci na pijesku.

Nadamo se kako ćemo na narednim natjecanjima ostvariti dobre rezultate, a o tome ćemo Vas obavijestiti u narednim objavama na našim Facebook i Instagram stranicama "KOP Vukovar".


Izdvojeno

Reci što misliš!