Sport / Ostalo

Matija Dobrić

Slavonac peti na Svjetskom prvenstvu u pokeru, osvojio 17 milijuna kuna

Slavonac peti na Svjetskom prvenstvu u pokeru, osvojio 17 milijuna kuna
Screenshot

Matija Dobrić iz Slatine je nakon devet dana stigao do glavnog stola na World Series of Poker no nije uspio otići do titule svjetskog prvaka

Slavonac Matija Dobrić osvojio je peto mjesto na Svjetskom prvenstvu u pokeru u Las Vegasu. Taj rezultat je najbolji u povijesti hrvatskog pokera.

Na World Series of Poker nastupilo je preko devet tisuća najboljih pokeraša iz cijelog svijeta, a Dobrić se nakon 9 dana našao među najboljih deset.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon što je ušao u finale iz Las Vegasa se javio za RTL.

"Evo upravo je završio dan sedmi main eventa u Vegasu. Bilo je jako naporno danas nakon 17 sati igre, a svaki dan prije smo igrali po 14 sati… Jako sam umoran. Sva sreća, sutra je dan odmora prije finalnog stola u kojem igramo za 10 milijuna dolara. Nadam se da će napokon u Vegasu zasvirati hrvatska himna", kazao je tada. Kako je izgledala njegova zadnja 'ruka' pogledajte ovdje.

Nažalost, himna nije zasvirala, ali njegovo peto mjesto je zaista vrijedno pažnje, a i donijelo je ozbiljan prihod. Naime, ovaj uspjeh vrijedi 2.250,000 dolara odnosno 17 milijuna kuna.


Izdvojeno

Reci što misliš!