Sport / Ostalo

odlični rezultati

Uspješan turnir u Ivanjoj Reci za TK Osijek

Uspješan turnir u Ivanjoj Reci za TK Osijek
PR

Taekwondo klub „Osijek“ može biti zadovoljan i ponosan na nastup svojih kadeta i mlađih seniora

U sportskoj dvorani osnovne škole u Ivanjoj Reci održano je prvenstvo Hrvatske za kadete i mlađe seniore U-21, 2022.

Na turniru se okupilo dvjestotinjak kadeta i oko stotinjak mlađih seniora iz 40-ak klubova iz cijele Hrvatske.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na natjecanju je nastupio i taekwondo klub „Osijek“ sa 4 natjecatelja. U kategoriji kadetkinja nastupila je Maja Mulić -47kg, a u kategoriji mlađih seniorki nastupila je Ana Pešikan -57kg i mlađi seniori Marko Šimon -80kg i Patrik Grgić +87kg.

Kadetkinja Maja Mulić nakon pobjede nad Ivanom Skoko iz splitskog „Marjana“ 12:8 u prvom kolu, ulazi u borbu za medalju sa predstavnicom zagrebačkog „Osvita“ Anom Jurić koja u prvoj rundi stvara značajnu prednost koju održava do kraja borbe i pobjeđuje s 23:13. Ovo je za Maju bilo skupljanje iskustva protiv iskusnijih protivnica s obzirom da trenira tek 7 mjeseci.

Mlađa seniorka Ana Pešikan nije imala sreće u ždrijebu jer je izgubila u borbi za medalju od kasnije pobjednice turnira Nike Karabatić iz splitskog „Marjana“.

Marko Šimon u borbi za za finale gubi od predstavnika zagrebačke „Cobre“ Sebastijana Medjakovića 14:9 i tako se mora zadovoljiti brončanom medaljom.

Isti rezultat postiže i njegov klupski kolega Patrik Grgić izgubivši u polufnalu od juniorskog reprezentativca i sudionika Europskog juniorskog prvenstva prošle godine Daniela Baruna iz splitskog „ST Kwana“ rezultatom 17:14.

Taekwondo klub „Osijek“ može biti zadovoljan i ponosan na nastup svojih kadeta i mlađih seniora na ovom prvenstvu Hrvatske i osvojene dvije brončane medalje.


Izdvojeno

Reci što misliš!