Sport / Ostalo

u perivoju

Uzbudljiva završnica muškog dijela turnira ITF Osijek Open

Uzbudljiva završnica muškog dijela turnira ITF Osijek Open
TK Tennis Talents Osijek

Uzbudljiva završnica igra se na terenima u Perivoju u subotu i nedjelju

Nakon gotovo dva tjedna vrhunskog tenisa, ITF Osijek Open bliži se svome kraju. Ovoga vikenda održat će se uzbudljiva završnica muškog dijela turnira, polufinalnim i finalnim susretima u pojedinačnoj konkurenciji u subotu 21. svibnja i nedjelju 22. svibnja, te finalom parova u subotu 21. svibnja.

ITF Osijek Open dio je serije Croatian Tennis Pro Tournaments kojeg organizira Hrvatski teniski savez drugu godinu zaredom. Turnir se igra na terenima Teniskog centra Osijek, u prekrasnom Perivoju kralja Tomislava. Od 9. do 15. svibnja igrao se turnir u ženskoj konkurenciji, a od 16. do 22. svibnja održava se turnir u muškoj konkurenciji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U finalu parova nastupaju Dev Javia (Indija) i Lukas Pokorny (Mađarska) protiv domaćih uzdanica Milija Poljičkog i Luke Mikruta, ujedno i drugih nositelja turnira. Susret započinje u 16 sati na centralnom terenu TC Osijek. Nakon finala parova održat će se dodjela nagrada finalistima. Ranije toga dana odigrat će se dva polufinalna susreta u pojedinačnoj konkurenciji. U prvom polufinalnom susretu od 11 sati na teren će izaći Matyas Fuele iz Mađarske i Timo Legout iz Francuske. U drugom polufinalnom susretu snage će odmjeriti Simon Carr iz Irske i Vladyslav Orlov iz Ukrajine. Polufinalni susreti započinju u 11 sati na centralnom terenu TC Osijek.

Nedjeljno finale započet će u 11 sati, a odmah nakon meča održat će se dodjela nagrada finalistima. Pozivamo sve građane da dođu uživati u vrhunskom tenisu i odličnoj atmosferi. Detaljnije informacije o natjecanju i rasporedu mečeva moguće je pronaći na stranicama TK Tennis Talents Osijek.


Izdvojeno

Reci što misliš!