Sport / Ostalo

apel obožavateljima futsala

Napunimo Zrinjevac: Osijek u nedjelju igra potencijalnu utakmicu sezone!

Napunimo Zrinjevac: Osijek u nedjelju igra potencijalnu utakmicu sezone!
Futsalos.hr

Ne treba zaboraviti da se radi o možda i presudnom dvoboju za povratak u 1. HMNL

U ovoj kampanji pod nazivom “Povratak Osijeka u Prvu malonogometnu ligu”, navijači su vrlo bitan segment.

U nedjelju (18 sati) se igra možda i utakmica sezone za osječke Bijelo-plave, naime, ukoliko slave protiv Torcide stigli bi na korak do Prve lige, prenosi Futsalos.hr.

Naravno, za taj pothvat potrebna je gromoglasna podrška s tribina Zrinjevca pa i ovim putem ekipa poziva sve ljubitelje futsala i navijače Osijeka za pomoć.

Apeliraju da se napuni Zrinjevac u što većem broju i tako pruži vjetar u leđa Čavaru i ostatku ekipe. Sjetimo se samo sjajne atmosfere protiv Nacionala ili Futsal Dinama, u takvim situacijama Osijek u pravilu nikada nije zakazao, vjerujemo da će tako biti i ove godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ovo će biti ujedno i odlična prilika za veliki revanš neugodnoj i jakoj MNK Torcidi za poraz na Gripama od 1:6. Znamo da naši momci posjeduju kvalitetu za uzeti sva tri boda, to će naravno biti potrebno pokazati na parketu. Svaki glas i svaki dlan nam je u ovom trenutku od iznimne važnosti.

Ulaznice će se prodavati po cijeni od 20 kuna, nikakvih ograničenja ni COVID potvrda nema, za nedjelju je previđeno odlično vrijeme.

Ne treba zaboraviti da se radi o možda i presudnom dvoboju za povratak u 1. HMNL. Može li bolja pozivnica?

Ako Šibenik 1983 ne slavi u Velikoj Gorici, to će značiti da je cilj definitivno ispunjen. U protivnom će o plasmanu u prvoligaško društvo odlučivati u posljednjem kolu protiv šibenskih “Funcuta” gdje bi im i remi mogao biti dostatan za povratak među prvoligaše.


Izdvojeno

Reci što misliš!