Sport / Ostalo

brojne aktivnosti

Sportska zima na Sokolu razveselit će ovih praznika sve legiće i legice

Sportska zima na Sokolu razveselit će ovih praznika sve legiće i legice

Zimski praznici su pred vratima, a vrtićke i školske brige bit će iza nas. Što s klincima sada i kako kvalitetno popuniti njihovo slobodno vrijeme? Odgovor na to je – Sportska zima na Sokolu

Sportska zima na Sokolu zimski je kamp za djecu od 5 do 12 godina, a provodi se kroz petodnevni boravak u vrhunskom sportsko – rekreacijskom objektu Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5) za vrijeme 2 tjedna zimskih školskih praznika.

Kamp će se sastojati od niza sportskih aktivnosti kao što su klizanje, gimnastika, plivanje, sudjelovanje u kreativnim radionicama  i druženje uz društvene igre za vrijeme popodnevnog odmora.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Jako volim ići na sportski kampove u Sokolu! Veselim se što se vratio zimski kamp – uživam klizati i nadam se da će se nekoliko mojih prijateljica prijaviti da ide sa mnom u Sokol na Sportsku zimu. Ovaj put će mi se možda pridružiti i moja mlađa sestra tako da će nam biti jako zabavno“, izjavila je Ena (10 godina).

Cilj programa Sportske zime na Sokolu je:

  • upoznavanje i stjecanje dodatnih sportskih i kreativnih vještina kroz sportove kao što su gimnastika, klizanje i plivanje
  • socijalizacija kroz aktivnosti, pripadanje timu i komunikacija u timu
  • prihvaćanje pozitivnog stava prema sportu
  • nezaboravno iskustvo i prilika za upoznavanje novih prijatelja tijekom zimskih praznika

Na raspolaganju su sljedeći termini:

  • 27. –  31. prosinca 2021. godine
  • 3.  –  7. siječnja 2021. godine

Kotizacija za kamp iznosi 450,00 HRK (5 dana – poludnevni boravak do 12h) ili 700,00 HRK (5 dana – cjelodnevni boravak do 15h) – u cijenu su uključene ulaznice za klizalište i bazene, najam klizaljki, materijali za kreativne radionice, obroci te angažman trenera.

Prijava je moguća i to putem poveznice: https://bit.ly/sportska-zima-2021

Dodatne informacije o programu moguće je dobiti na broj 099 536 4753  (poziv/SMS/Viber/Whats App).

Sve novosti vezane uz rad Klizališta Sokol Centra Osijek pratite na službenom Facebook profilu kao i na web stranici www.sokolcentar.com.

 

#Adventiraj #SokolCentar #Klizanje #VolimOsijek #SportskaZimaNaSokolu


Izdvojeno

Reci što misliš!