Sport / Ostalo

obavezna prethodna najava

Projekt „Zlatne godine“ – upisi na besplatne treninge za osječke umirovljenike

Projekt „Zlatne godine“ – upisi na besplatne treninge za osječke umirovljenike

Dosadašnji odaziv bio je odličan, kao i iskustva svih sudionika

Zahvaljujući partnerstvu Udruge Plantaža i Gimnastičkog društva Osijek – Žito, a u sklopu provedbe projekta „Zlatne godine“, osječki umirovljenici imat će priliku potpuno besplatno sudjelovati na aktivnosti kojima je cilj poboljšanje kvalitete života. 

Kao Partner u provedbi projekta, GD Osijek – Žito organizirat će u Sokol Centru (Kralja Zvonimira 5, Osijek) besplatne treninge rekreacije za osječke umirovljenike koji će se provoditi od prosinca do veljače 2022. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Projekt „Zlatne godine“ financiran iz Europskog socijalnog fonda u sklopu poziva „Pridruži se -  Aktivni u mirovini“ - Jačanje sposobnosti organizacija civilnog društva za unaprjeđenje mogućnosti aktivnog sudjelovanja i socijalne uključenosti umirovljenika, a vrijednost projekta iznosi 1.836.225,96 HRK.

Ivana Maltašić, Gimnastičko društvo Osijek – Žito: „Ovo će biti već treća grupa umirovljenika koja će sudjelovati na besplatnim treninzima u GD Osijek – žito u sklopu projekta „Zlatne godine“. Dosadašnji odaziv bio je odličan, kao i iskustva svih sudionika. Iznimno nam je drago što imamo priliku doprinijeti podizanju kvalitete života naših umirovljenika jer, kao što svi znamo, oni su jedna od najranjivijih skupina našeg društva koji su itekako osjetili posljedice ove pandemije. Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na treninge jer će im, osim svih koristi fizičke aktivnosti, vrlo koristan biti i taj socijalni dio jer će imati mogućnost međusobnog druženja, naravno uz maksimalno pridržavanje epidemioloških mjera.“

Svi sudionici obavezni su pripremiti osobnu iskaznicu te izvadak iz banke kao potvrdu o mirovinskom statusu.

Sudjelovanje na projektu je besplatno za sve sudionike uz obveznu prethodnu najavu pozivom na broj telefona 099 536 4753 (najava je nužna kako bismo mogli ispoštovati sve epidemiološke mjere).


Izdvojeno

Reci što misliš!