Sport / Ostalo

od 5 do 12 godina

Sportsko ljeto na Sokolu 2021. - upisi za kolovoz u tijeku

Sportsko ljeto na Sokolu 2021. - upisi za kolovoz u tijeku

Nakon uspješno provedenog prvog dijela Sportskog ljeta na Sokolu, sredinom kolovoza započet će i drugi dio sportskog druženja na adresi Kralja Zvonimira 5

Kako zabaviti klince prije početka novih školskih i vrtićkih briga i kako popuniti njihovo slobodno vrijeme? Odgovor na to pitanje je – SPORTSKO LJETO NA SOKOLU 2021.!

Prvi dio Sportskog ljeta oduševio je mnogobrojnu djecu, ali i odrasle – mame i tate koji su tjedan za tjednom dovodili svoje mališane na sportsko – kreativna druženja u osječkom „domu gimnastike“.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Petar već treću godinu zaredom ide na Sportsko ljeto na Sokolu i vrlo je zadovoljan. Među brojnim aktivnostima, najdraže su mu druženje i upoznavanje novih prijatelja. S oduševljenjem očekujemo naredne kampove!", podijelila je s nama svoje dojmove Tajana Kresović.

Slično misli i Slaven Matejašić, čija je kćer Korina također bila polaznik sportskih kampova Gimnastičkog društva Osijek – Žito.

„Korina je sa zadovoljstvom dočekala ovogodišnje Sportsko ljeto na Sokolu. Najviše joj se sviđaju radionice i uvijek zabavni treninzi, a uživa i u kupanju i igranju na bazenima. Zadovoljstvo je vidjeti sretno i ispunjeno dijete poslije svakog dana kampa!“.

Sportsko ljeto na Sokolu je 5-dnevni ljetni kamp za djecu od 5 do 12 godina, a provodit će se u sportskom objektu Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5) i to u varijanti poludnevnog (od 8.00 do 12.00h) i cjelodnevnog boravka s uključenim ručkom (od 8.00 do 15.00h).

U kamp se mogu uključiti djeca od navršenih 5 godina starosti i to:

• predškolci: 5 do 7 godina
• školarci: 8 do 12 godina

Aktivnosti u kampu će uključivati sljedeće:

- sportske aktivnosti: gimnastika, plivanje, rolanje, nogomet
- sportske igre na otvorenom te potrage za blagom
- kreativne radionice i drugi animacijski sadržaji
- objed (užina / ručak)

Kamp kreće već 16. kolovoza i trajat će 3 tjedna:

• TJEDAN 1: 16. - 20. kolovoza 2021. godine
• TJEDAN 2: 23. - 27. kolovoza 2021. godine
• TJEDAN 3: 30. kolovoza - 3. rujna 2021. godine

Kotizacija za jedan tjedan boravka u kampu iznosi 450,00 HRK (poludnevni boravak) ili 650,00 HRK (cjelodnevni boravak s ručkom). U cijenu kotizacije su uključeni svi materijali za radionice, prijevozi i ulaznice za bazene te obroci.

Broj mjesta u kampu je ograničen, a rezervacije je moguće napraviti već danas na broj telefona 099 5364 753 (poziv/SMS/Viber/WhatsApp).

OBRAZAC ZA PRIJAVU


Izdvojeno

Reci što misliš!