Sport / Ostalo

pkoi delfin osijek

Osječani na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u paraplivanju

Osječani na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u paraplivanju

Na natjecanje se prijavilo 70 plivača iz 15 hrvatskih klubova i plivački klubovi iz BiH i Slovenije

U organizaciji Hrvatskog paraolimpijskog odbora i Hrvatskog paraplivačog saveza u Splitu se ovaj vikend 27. i 28.3.2021., uz strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera, održalo Otvoreno prvenstvo Hrvatske u paraplivanju.

Priređivači natjecanja su Plivački klub Cipal i Sportski savez osoba s invaliditetom Grad Splita. Na natjecanje se prijavilo 70 plivača iz 15 hrvatskih klubova i plivački klubovi iz BiH i Slovenije. Pkoi Defin Osijek predstavljali su na 50 leđno Denis Lenger koji je uzeo zlato, Rebeka Glavaš i Patrik Šandor Horvat uzeli su srebro te Marko Šilović broncu na 50 slobodno. Srebro su imali Rebeka Glavaš i Patrik Šandor Horvat na 50 prsno, srebro je osvojio i Tomislav Benkotić. Na 100 slobodno srebro je osvojio Denis Lenger, a broncu Rebeka Glavaš i na 200 mješovito broncu je uzeo Denis Lenger.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U juniorima na 50 slobodno 2. mjesto osvojio je Patrik Šandor Horvat, a 3.mjesto Tomislav Benkotić, na 50 leđno 2.mjesto imao je Patrik Šandor Horvat, a 3.mjesto Tomislav Benkotić te na 50 prsno 2. mjesto Tomislav Benkotić. Uz njih su nastupili Marijan Gazdić, Marko Kovačević i Tin Barbarić. Svi plivači su isplivali osobne rekorde u nekoj od disciplina.

Nakon godinu dana ovo je prvo održano natjecanje, koje su naši plivači jedva dočekali, a to su i pokazali sa zalaganjem na treninzima, a onda i isplivanim rezultatima na samom natjecanju.


Izdvojeno

Reci što misliš!