Sport / Ostalo

5-dnevni kamp

Sportsko proljeće na Sokolu 2021. - Upisi u tijeku

Sportsko proljeće na Sokolu 2021. - Upisi u tijeku

GD Osijek – Žito organiziralo je niz sličnih sportskih kampova

Sportsko – rekreativne aktivnosti, uz dodatak različitih kreativnih radionica, boravka na otvorenom i igranje timskih igara, najbolji je recept za provođenje slobodnog vremena za vrijeme proljetnih školskih praznika – složit će se mnogi školarci, ali i njihovi roditelji. Ovaj iskušani recept, Gimnastičko društvo Osijek – Žito ponovilo je već nekoliko puta, a sada je vrijeme za jednu premijeru – organizaciju prvog izdanja Sportskog proljeća na Sokolu!

Sportsko proljeće na Sokolu je 5-dnevni kamp za djecu od 7 do 12 godina, a provodit će se u sportskom objektu Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5) i to u varijanti poludnevnog (od 8.00 do 12.00h) i cjelodnevnog boravka s uključenim ručkom (od 8.00 do 15.00h).  

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Aktivnosti u kampu će uključivati sljedeće:

  • sportske aktivnosti: gimnastika, plivanje
  • sportske igre na otvorenom te potrage za blagom
  • kreativne radionice i drugi animacijski sadržaji
  • (užina / ručak)

Kamp kreće 6. travnja i trajat će (opcionalno) 2 tjedna:

  • TJEDAN 1: 6. - 10. travnja 2021. godine
  • TJEDAN 2: 12. - 16. travnja 2021. godine* (napomena: drugi tjedan kampa održat će se ukoliko se se produže proljetni školski praznici)

Kotizacija za jedan (1) tjedan boravka u kampu iznosi 400,00 HRK (poludnevni boravak) ili 650,00 HRK (cjelodnevni boravak s ručkom). U cijenu kotizacije su uključeni svi materijali za radionice, prijevoz i ulaznice za bazene te obroci.

Do sada, GD Osijek – Žito organiziralo je niz sličnih sportskih kampova (ljetnih i zimskih), a najmlađi polaznici uvijek su oduševljeni sadržajima u Sokolu: „Sjajno mi je u kampu, vježbamo kroz poligon i jako mi se sviđa takav trening.  Volim kada skačemo s malog trampolina i radimo kolut na strunjaču. Odlične su mi i radionice i odlazak na bazen, a najviše volim skakati u spužvice!“, nakon ljetnog kampa 2020. izjavila je polaznica Ena.

Broj mjesta je ograničen, a rezervacije je moguće napraviti već danas na broj telefona 099 5364 753 (poziv/SMS/Viber/WhatsApp).

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Više informacija o kampu pronađite na web stranici GD Osijek – Žita: www.gdosijek.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!