Sport / Ostalo

napravite pravu stvar

Treneri u akciji - humanitarna online konvencija za petrinjsku obitelj

Treneri u akciji - humanitarna online konvencija za petrinjsku obitelj

10 sjajnih trenera održat će za vas raznolike online treninge, a vi svojom donacijom osiguravate dom jednoj obitelji

Centar eLeMent, okupio je 10 sjajnih trenera-stručnjaka iz Osijeka i Zagreba kako bi ponudili svoje znanje i raznolike treninge (joga, pilates, trening jakosti, kondicijski trening) i na taj način pomogli mladoj petrinjskoj obitelji čiji je dom srušen u razornome potresu krajem 2020. godine. 

Konvencija će se odvijati isključivo online u aplikaciji Zoom, 20. veljače od 9 do 13 sati i od 15 do 20 sati, a za sudjelovanje je dovoljno kliknuti na link i slijediti upute! Za dodatne informacije svi zainteresirani mogu se obratiti i na email adresu [email protected].

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Doniranjem u ovoj akciji obogaćujete i svoje životne navike, a sve to iz svog doma, čak ne morate presvući ni pidžamu kako biste napravili pravu stvar! 

TRENERI U AKCIJI su Arijana Šmit, Osijek; Borna Wertag, RcB Osijek; Irena Slovaček, Different by Irena Slovaček, Osijek; Gordana Majerić, Fiskultura, Zagreb; Maja Diklić Dačić, studio Eccentric, Osijek; Maja Franjković, Core, Osijek; Marija Andrijašević, SCORE, Zagreb; Vlatka Wertheimer, XXL, Zagreb;
Lidija Grganović & Maja Rogulja, eLeMent, Osijek.

Važno je naglasiti da nema minimalnog iznosa donacije, tako da svatko tko želi može sudjelovati. Za sudjelovanje je potreban link za Zoom sastanak koji će svaki sudionik dobiti na svoju adresu elektroničke pošte nakon što pošalje potvrdu uplate donacije.


Izdvojeno

Reci što misliš!