Sport / Ostalo

vježbanjem do boljeg imuniteta

21 čučanj točno u 12 sati - članovi fitness zajednice vježbali u trgovačkom centru

21 čučanj točno u 12 sati - članovi fitness zajednice vježbali u trgovačkom centru
Facebook

Jučer je u Hrvatskoj na snagu stupila zabrana dijela djelatnosti, a između ostalog zabranjen je i rad teretana i sporstkih centara

"Potaknuti nastalom situacijom u fitness zajednici koja je dovela do zatvaranja svih manjih i većih prostora za treniranje, glasno brojimo do 21! 21 čučanj u znak podrške zajednici i potrebe za tjelesnom aktivnošću u kriznim situacijama, potrebe za pravom na dostojanstven rad i jasnije mjere. Brinimo o tjelesnom i mentalnom zdravlju!", rekli su članovi osječke fitness zajednice.

Članovi predvođeni trenerima u nekoliko sportskih klubova okupili su se danas u jednom trgovačkom centru i točno u 12 sati ovom kratkom vježbom ukazali na, za njih, nelogičnu odluku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U nekoliko različitih istupa u brojnim gradovima, ukazali su na to kako se vježbanjem izgrađuje imunitet i jača vlastito tijelo za borbu s svim bolestima pa tako i s koronavirusom. Također kažu kako se oni apsolutno pridržavaju svim ranijih mjera i kako u njihovim centrima neka dokazanih slučajeva zaraze.

Kako je ranije javljeno, upravo ova odluka izazvala je i prijepore u Vladi prilikom odlučivanja o novim mjerama, a navodno je i dio ministara bio protiv te odluke.


Izdvojeno

Reci što misliš!