Sport / Ostalo

veslački klub iktus

Promjena vodstva u Veslačkom klubu Iktus

Promjena vodstva u Veslačkom klubu Iktus
HRT Radio Osijek

Boris Popadić novi je predsjednik kluba, a za članove predsjedništva izabrani su Mirna Rajle Brođanac, Ivan Jukić, Danijel Ilić i Boris Čagalj

Nakon što je 15 godina funkciju predsjednika Veslačkog kluba Iktus obnašao Daniel Srb na godišnjoj skupštini ovoga vikenda izabran je novi predsjednik. Novoizabrani Boris Popadić, kako prenosi HRT Radio Osijek, izjavio je nakon skupštine: 

"Zahvaljujem gospodinu Srbu i ranijem predsjedništvu na iznimno korektnoj komunikaciji, pomoći, podršci i na svemu čime su nas involvirali u postojeće stanje kluba. Iznimno sam sretan, a s obzirom na ranija događanja, što je ova primopredaja bila jedan praznik veslanja i što je završila ovako u revijalnom tonu. Moram istaknuti da ću s članovima novog predsjedništva, za koje tvrdim da će uz mene apsolutno svim svojim snagama, menadžerskih kompetencijama, vještinama i ljubavlju voditi klub isključivo u interesu veslanja, veslačkog sporta, veslača i budućih naraštaja" - rekao je Boris Popadić. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U novoj upravi Iktusa mahom su bivši veslači. Upravu čine najtrofejnija veslačica Mirna Rajle Brođanac, zatim olimpijac Ivan Jukić, gospodin Danijel Ilić, Boris Čagalj - danas su svi uspješni ljudi, poduzetnici.  

Plan kluba jest zadržati postojeći kadar i omogućiti im bolje uvjete rada i napredovanja, ali i pripremiti model kako privući mlađe kategorije. 


Izdvojeno

Reci što misliš!