Sport / Ostalo

hvk "Baranja"

Veslačica iz Draža okitila se zlatom

Veslačica iz Draža okitila se zlatom

Državno prvenstvo u veslanju posebno je bilo uspješno za veslačice i veslače HVK-a "Baranja" iz Draža

Za HVK Baranju Draž ovogodišnje državno prvenstvo ostat će upamćeno po sjajnim - povijesnim rezultatima. Osvojene su fantastične tri medalje od kojih je ona Dore Balić, najsjajnijeg sjaja.

HVK Baranja Draž po prvi puta ima državnu prvakinju! Sjajna se Dora nakon bronce 2018. godine okitila zlatom. U odličnoj utrci kadetkinja vodila je od prvog do zadnjeg zaveslaja i zasluženo došla do 1. mjesta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tena Grgić osvojila je srebro u uvijek neugodnoj i teškoj kategoriji mlađih juniorki. Odveslala je odličnu utrku i vodila od samog početka, ali nije uspjela izdržat napad veslačice “VK Glagoljaš” Lare Nenadić koja je u finišu utrke uzela zlato.

Hrvoje Balatinac i Luka Mikuša osvojili su broncu u kategoriji mlađih kadeta pokazavši ogroman talent. Svakako izdvajamo i rezultate Iris Molnar koja je osvojila 2. mjesto u B finalu mlađih kadetkinja. Tina Balaž osvojila je 4. mjesto u B finalu lakih juniorki.

Posebno ćemo istaknuti naše kadetkinje u četvercu (Ninu Gujčić, Luciju Drlje, Leu Ivičin i Emu Horvat) koje nažalost, zbog puknuća vesla, nisu uspjele završiti utrku. Bez obzira na to, istaknule su se svojim radom na treninzima te su velika nada i budućnosti HVK Baranje Draž, istaknuo je trener Tomislav Oršolić te je još jednom čestitao svim veslačicama i veslačima na odličnim rezultatima.

Zahvaljujemo se Mirni Gujčić koja je bila u pratnji veslačica i veslača, pružajući im potrebnu tehničku i organizacijsku podršku.

"Izuzetno smo ponosni na ostvarene rezultate i željno iščekujemo nove pobjede." - zaključuje trener Tomislav Oršolić.


Izdvojeno

Reci što misliš!