Sport / Ostalo

od 1. listopada

Teniska Piramida i ove godine na Jezeru

Teniska Piramida i ove godine na Jezeru

Oaza mira i – tenisa. Baš tako se može nazvati prostor Teniskog centra Jezero u Kupskoj ulici u Osijeku

Osam teniskih terena (od kojih je u zimskim danima čak pet pod balonom, s grijanjem i uvijek ugodnom temperaturom za sportske mečeve), dvorana za skvoš, terasa za druženje i odmor s pogledom na teniske terene, travnjaci oko teniskih terena pogodni za dječju igru te jezero, pravo jezero usred grada Osijeka.

Na TK Jezero odvija se cjelogodišnje natjecanje rekreativaca u tenisu iz Osijeka i Osječko-baranjske županije, ali i šire nazvana „Piramida“. Za sudjelovanje se može prijaviti baš svaki zainteresirani rekreativac, a igrači su razvrstani u 30-tak redova (jakosnih skupina) po 4 osoba. Najsposobniji igrači su u višim redovima, a u međusobnom razigravanju omogućava se svakomu da igra u sebi primjerenoj skupini te napredovanje prema rezultatima na terenu. Igrači međusobno dogovaraju termine susreta. Susreti u sklopu Piramide odigravaju se vikendom, no tereni su otvoreni i svim radnim danima kada se na terenima TK Jezero odvijaju škole tenisa na učenike osnovnih i srednjih škola, vrtićki uzrast te odrasle, baš kao i susreti svih tenisača izvan natjecateljskog unutar Piramide.

Zimska Piramida počinje 01.10.2020. godine te Tenis klub Jezero poziva sve zainteresirane da se prijave. Cjenik pogledajte na web site-u kluba www.tkjezero.hr
Tenis klub Jezero posebnu pozornost pridaje mladim tenisačima, odnosno djeci koja se žele na taj način rekreirati. Škola tenisa za djecu vrtićke dobi i osnovnoškolce u skupinama od 1.-4. razreda i 5.-8. razreda odvija se na terenima TK Jezera, a upisi traju cijeli rujan.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za najmlađe su posebno zanimljive igraonice gdje se može učlaniti djecu u dobi već od četiri godine za koje Klub ima posebne male rekete i prilagođene mreže.

Kao nadopuna tenisu na TK Jezero postoji i dvorana za skvoš te druga po redu Piramida Squash koja počinje 01.09.2020. no prijaviti se možete do početka svakog mjeseca. Ljubitelji ovog oblika rekreacije mogu rezervirati termin po cijeni od 60kn/h ili igrati Piramidu za 100kn/mjesečno.


Izdvojeno

Reci što misliš!