Sport / Ostalo

pridružite im se

Cannonsi napokon imaju svoj dom

Cannonsi napokon imaju svoj dom

Osječki Topovi imaju novi dom. Nakon dugih jedanaest godina na Speedwayu, uz partnerstvo sa NK Elektrom, sele se na stadion Kraj Drave. Razumljivo je da su osjećaji sjete i sreće pomiješani - ipak je riječ o više od desetljeća znoja, krvi i suza koji će zauvijek obilježiti taj legendarni teren koji je odgojio generacije i na kojem su skovani najveći uspjesi kluba

Novi dom uz Promenadu im neće biti potpuna nepoznanica, jer se velika većina prijašnjih utakmica i turnira već održavala upravo tamo, te je ovim potezom ta dugogodišnja povezanost konačno i postala službena.

"Nostalgija nas uvijek romantično vuče prema onome na što smo navikli i gdje smo bili sretni, no mora se priznati da su Topovi odavno prerasli teren namijenjen prvenstveno rekreativcima gdje uvjeti za ozbiljan klub jednostavno nisu bili dostatni. Sa ovim preseljenjem daje se dodatni legitimitet projektu započetom sada već davne 2009. godine, te daje platformu na kojoj se mogu graditi neminovni budući uspjesi", kažu Cannonsi.Nakon kratke ljetne pauze Topovi kreću sa treninzima i pripremama za Hrvatsku Flag Football Ligu na novom terenu, u novim svlačionicama, u novom okruženju i pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže. Prvi trening počinje u ponedjeljak 17.08.2020. u 18:00h na terenu NK Elektre u Tvrđi.

Svi zainteresirani juniori od 13-18 godina te seniori od 18 godina slobodni su javiti se na društvene mreže Kluba američkog nogometa Topovi Osijek – Osijek Cannons te kontakt broj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Facebook
Instagram
Mobitel: 098/997-1004


Izdvojeno

Reci što misliš!