Sport / Ostalo

pratite online

Inline otvara 21. Pannonian

Inline otvara 21. Pannonian
Ivica Benić/SiB.hr

Niti prepreka svjetskih razmjera, koja je u obliku pandemije koronavirusa pogodila uistinu sva događanja u 2020. godini, nije uspjela spriječiti održavanje 21. Pannonian Challengea, festivala koji je prilagodio svim mjerama epidemiološke zaštite i u Osijek ponovno doveo najbolje europske ekstremne sportaše

Upravo oni će do kraja ovog tjedna vladati obnovljenim skate parkom na lijevoj obali Drave i svojim trikovima dodatno zagrijati već poprilično uzavrele ljetne dane. Tako nakon jučerašnjeg uvodnog treninga i završnih priprema u skate parku, već danas na scenu stupaju roleri, odnosno energično natjecanje u Inline disciplini, čime će i službeno biti označen početak još jednog Pannonian Challengea.

prvo izdanje 1999. godine Pannonian kakav je nekad bio, pogledajte snimke s prvog izdanja

Već sada znamo kako Inline PRO i amatersko natjecanje donosi žestoku konkurenciju, koju predvode prošlogodišnji pobjednik Joe Atkinson i Danac Jacob Juul, uvjerljivi pobjednik 19. Pannonian Challengea, dok će im planove pokušati pomrsiti najveće hrvatske uzdanice  – Tin Hadžiomerspahić i Sven Buršić, koji se u Osijeku osjećaju kao kod kuće. Finale Inline PRO natjecanja počinje u 18 sati, kada će najbolji roleri odmjeriti snage u skate parku na lijevoj obali Drave.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo još jednom - vijesti i zanimljivosti s natjecanja bit će dostupne na Facebooku, Instagramu i web stranici Pannonian Challengea, gdje ćete moći pronaći i live stream natjecanja, dok će se cjelokupan sportski program moći pratiti i putem live streama na stranici RTL.hr, ali i na A1 YouTubeu. Glazbeni online program na Facebook i YouTube kanalu Pannonian Challengea kreće u 21 sat, a glazbu vrte DJ Oliver i DJ Fullstep Phill.

PC STREAM KANALI:

PC YouTube / PC Facebook / RTL.hr / A1 YouTube

exSTREAM ON!


Izdvojeno

Reci što misliš!