Sport / Ostalo

GD Osijek-Žito razgibava Osječane

Vježbajte kod kuće uz trenere osječkog gimnastičkog kluba

Vježbajte kod kuće uz trenere osječkog gimnastičkog kluba

Otkazani su svi sportski i kulturni događaji i život je jednim dijelom stao

Gotovo sve osim onog nužnog je stalo. Svi se nadaju kako će to biti samo kratkotrajno i kako će se život vratiti u normalu u što skorijem vremenu. Do tad, svi pokušavaju pronaći način kako se približiti svojoj publici, članovima i klijentima. Među njima je i najstarije osječko sportsko društvo, Gimnastički klub Osijek-Žito.

I oni su kao i većina sportskih društava, do 31. ožujka stopirali sve svoje aktivnosti ne bi li doprinijeli zaustavljanju širenja virusa Covid-19. U tom razdoblju za sve svoje članove, ali i ostale građane, snimili su seriju video uradaka ne bi li im skratili dane koje će provoditi kod kuće.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Dragi vježbači, sukladno našoj prethodnoj informaciji, do 31.03. pauziramo s našim treninzima u dvoranama Sokol Centar Osijek.

U međuvremenu, kako ne bi potpuno prestali s vježbanjem, naši treneri će vam tijekom idućih dana putem kratkih videa pokazivati vježbe koje svi uzrasti mogu izvoditi u udobnosti vlastitog doma", kažu u GD Osijek-Žito.

Prvi video objaviti će sutra na svom Facebook profilu, a sve vas pozivaju da vježbate s njima, ostanete optimistični i u dobroj formi dok se vratite svojim redovitim treninzima u moderno uređenom Sokol centru.


Izdvojeno

Reci što misliš!