Sport / Ostalo

DOBRO World Cup Osijek 2020.

Neka 12. izdanje bude i najbolje do sada!

Neka 12. izdanje bude i najbolje do sada!

Oduševljenje viđenim i doživljenim u svibnju prošle godine na DOBRO World Cupu za mnoge traje još i danas. I dobro je što je tako jer dvanaesto izdanje FIG Svjetskog kupa u gimnastici Osijek bliže nam je no ikad!

Kraljem lipnja održat će se još jedno bolje, veće i atraktivnije izdanje službene etape FIG serije natjecanja u Hrvatskoj, a hrvatski reprezentativci i njihovi kolege iz Europe i svijeta ponovno će se boriti za odličja i ono još bitnije, ovacije publike u uvijek prepunoj dvorani Gradski vrt u Osijeku.

Prošlogodišnje izdanje dobilo je dvije „jedinice“ – domaći adut, Osječanin Robert Seligman i sjajna Splićanka Ana Đerek oduševili su suce svojim vrhunskim izvedbama vježbi na konju s hvataljkama i parteru i Hrvatskoj donijeli dva zlata kao savršen poklon za 11. izdanje natjecanja što je oduševljena publika itekako znala nagraditi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Publika je ovdje nevjerojatna, stvarno… Natjecanje koje… Ma jednom u životu ovako nešto osjetiš“, prisjetila se Ana svog zlata iz 2019.

Sljedeće izdanje DOBRO World Cupa, za većinu gmnastičara i zadnje natjecanje prije Olimpijskih igara u Tokiju, održat će se od 17. do 21. lipnja 2020. godine i ponovno će u Osijeku okupiti olimpijske, svjetske i europske osvajače medalja. Među njima, domaćoj publici, i dalje najdraži ostaju Robert Seligman, Tin Srbić, Filip Ude, Aurel Benović, Tijana Tkalčec, Ana Đerek i drugi koji će, vjerujemo, i ove godine dati sve od sebe da našu publiku u Gradskom vrtu oduševe svojim nastupima.

Event koji je zadnje 2 godine postao jedan od zaštitinih znakova početka osječkog ljeta, Gastro&Wine&Music Festival FEELGOOD WEEKEND, i ove godine će najaviti DOBRO World Cup Osijek. Ponovno u savršenom ambijentu Parka Petra Krešimira IV. svojim okusima, mirisima i zvucima 19. i 20. lipnja iznova će oduševiti  sve posjetitelje jer kraljnji cilj je i dalje isti - da svi koji (za)vole Osijek, u njega ostanu zaljubljeni do kraja.

Zaštitna lica ovogodišnjeg izdanja eventa u Osijeku su najbolji sportaš Hrvatske, Tin Srbić i sjajna Ana Đerek.

„Sretan sam da sam ponovno lice DOBRO World Cupa. Obožavam nastupati u Osijeku i pred domaćom publikom, a ove godine će to biti i zadnje natjecanje prije Olimpijskih igrara u Tokiju tako da ću sigurno dati sve od sebe da napravim najbolji rezultat, razveselim publiku  i promoviram gimnastiku na najbolji mogući način“, poručio je Tin.

„Drago mi je što ponovo imam priliku promovirati gimnastiku i meni najdraži Svjetski kup. Veselim se nastupu, druženju i vrhunskoj organizaciji“, o svom povratku u Osijek i prilici da ponovno bude zaštitno lice jednog od najvećih gimnastičkih evenata u ovom dijelu Europe rekla je ponajbolja hrvatska gimnastičarka Ana Đerek.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!