Sport / Ostalo

pao rovinj

Osječki vaterpolisti do prvi bodova na domaćem terenu u Vukovaru

Osječki vaterpolisti do prvi bodova na domaćem terenu u Vukovaru

Prvu pobjedu u 2. kolu 1. B vaterpolske lige izborili su dečki sa Drave savladavši vaterpoliste iz Rovinja rezultatom 17:14 ( 3:2, 5:6, 6:3, 3:3 )

Utakmica je išla „gol za gol“ sve do kraja 3. četvrtine  gdje su naši vaterpolisti, uz svestranu podršku sa tribina, odlučili uzeti sva tri boda. Nošeni gromoglasnim navijanjem vjernih navijača svaki igrač je dao i svoj posljednji atom snage kako bi u toj nakani i uspjeli.

Uz puno isključenja sa obje strane, gdje je VK Delfin imao 19 igrača više, a domaći sastav 13 igrača više, može se zaključiti kakvim se žarom vodila borba u ključalom vukovarskom bazenu. Igrajući po novim vaterpolskim pravilima,utakmica je dobila na tempu i  pokazala se vrlo zanimljivom sa puno preokreta.

Uz odlično vođenje ekipe od strane trenera Maria Vastla i svestranim obranama vratara Ristića (19) našim dečkima je bilo lakše doći do pobjede.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Golove za Osijek postigli su : Filip Stipan Nadj (8) , Leonard Rebuš (4) , Marko Pavlinić (2) , Josip Zeko (1) , Toni Jelavić (1) , Stefan Dušan Ristić (1) .

Ovom pobjedom su si osigurali prve bodove i 3. mjesto na tablici.

U sljedećem kolu, vaterpolisti Osijeka gostuju na Riječkoj Kantridi gdje ih kao domaćin dočekuje  Jadran iz Kostrene. Utakmica započinje u subotu 15.02.2020. u 20 h. Poželimo našim vaterpolistima sretan put i pobjedu.


Izdvojeno

Reci što misliš!