Sport / Ostalo

ATLETSKI KLUB SLAVONIJA-ŽITO

Dvoransko prvenstvo Balkana za juniore: Paravac osobnim rekordom do naslova viceprvaka

Dvoransko prvenstvo Balkana za juniore: Paravac osobnim rekordom do naslova viceprvaka

9. veljače 2020. u Istanbulu se održalo četvrto po redu Dvoransko prvenstvo Balkana za juniore. Cijeli je Klub napeto pratio live stream i iščekivao rezultate jer je, kao član reprezentacije Hrvatske, nastupao perspektivni motkaš Ivan Paravac. Isplatilo se – Ivan skokom od točno 5,00 m osvaja drugo mjesto, a osim srebra, kući se vraća s osobnim rekordom.

Dok se emocije još nisu slegle (jer je natjecanje tek završilo), na daljinu smo uhvatili našeg Ivana da nam prokomentira cjelokupan nastup, a on je, kao pravi profesionalac, sve odgovore izrekao prije negoli smo išta stigli pitati. Donosimo kratki osvrt:
“Očekivali smo medalju na natjecanju, što se i ostvarilo, te normu za Svjetsko prvenstvo za juniore u Nairobiju (Kenija) koja iznosi 5,10m. Konkurencija je bila jaka, ali sam uspio završiti na drugom mjestu s rezultatom od 5,00m. Taj rezultat mi je osobni rekord u dvorani, a uz njega je bilo još dobrih pokušaja na samu normu.”

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za ostvarenje spomenute norme, saznajemo od trenera, Ivan ima vremena do srpnja 2020., kada smo sigurni da ćemo još jednom, s ponosom, navijati za njega!


Izdvojeno

Reci što misliš!