Sport / Ostalo

KARATE KLUB KUNA

Osječke "Kune" osvojile 6 odličja u Somboru

Osječke

Osječki karatisti iz kluba Kuna ovog vikenda nastupili su na Međunarodnom karate turniru u Somboru. Natjecatelji Kuna osvojili su ukupno 6 odličja: 3 zlata, 1 srebro i 2 bronce.

Naime, u izrazito jakoj konkurenciji tridesetak klubova iz Srbije, Mađarske, Slovenije, Rumunjske, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, natjecatelji iz kluba Kune ponosno su predstavljali Osijek, kao jedini klub iz Grada na Dravi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Veronika Šuster u konkurenciji učenica zasluženo je osvojila zlatnu medalju, dok je u ekipnom nastupu osvojila broncu. Dora Talaja pak nastupila je u uzrastu mlađe kadetkinje gdje je dominirala i osvojila zlatno odličje. Dora je kasnije u ekipnim nastupima osvojila još srebro i broncu. Leonarda Šuster po prvi je put nastupala na Međunarodnom turniru izvodeći kate u ekipnim nastupima, osvojivši srebro i broncu. Poput Leonarde i Nika Lech prvi je put nastupala izvan svoje države te je nastupila u kata timu učenice, sjajnim nastupom osvojila je srebrnu medalju. David Kuharić pak zlatno je odličje zaslužio izvrsnim nastupom u kategoriji mlađih učenika, dok je Borna Bereš u istoj toj kategoriji osvojio brončano odličje.


Izdvojeno

Reci što misliš!